Hjälp!

Tjenare, just nu sitter jag på min skateboard med min laptop i knäet. Idag var min mors sida av släkten här och firade mig. Det var najs! Ikväll åker jag på finlandskryssning med min fars sida av släkten för att fira mig och framför allt min farmor som fyller 70. Grattis!

Vi åker om 20 minuter, och jag är i princip fixad så det är lungan. Jag ska fixa min layout senare när jag förstått hur  jag ska göra. Hjälp behövs! Jag behöver även hjälp med hur man lägger in videoklipp, för utan videoklipp - ingen musikblogg.


samtidigt som det är sjukt mysigt med snö, vill man bara att sommar'n och solen ska komma tillbaka, right?

Bilder från födelsedagen

Malin, Lina och Sofia - glada smultron


Lisa på bowlingbanan


Malin, Cissie och Lina


Jag bowlar


Lina och jag har konstig humor


Bella med bowlingklot

En början

Hejsan, mitt namn är Jonna och jag är grymt intresserad av musik. Jag älskar att sjunga och spela gitarr, och spelar själv i ett nystartat band. Jag kommer mest skriva om vänner, kläder, musik och hurvida jag själv utvecklas inom musiken. Jag är fylld 15 år - igår. Jag fick bland annat en skateboard som önskat (av familjen), vilket jag blev grymt glad över eftersom jag alltid velat ha en. Jag kan garantera att jag suger, men övning ger färdighet. Jag spenderade resten av gårdagen med mina käraste vänner; Lina, Gabriella, Lisa, Malin, Sofia och Cissie. Vi bowlade och åt på donken (as usual). Vi sov senare över hos mig och hade kul.

Idag "sprang" vi (jag, Lina och Bella) "runt" långsjön. Vi har lovat varandra att börja springa en gång i veckan, får se hur länge det håller.

Tillsist måste jag informera om min nuvarande drog, "someday"- med nickelback. Man kan inte tröttna. Check it out!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0