Nästa.. Malmköping

Jaaaa, igår stack jag snabbt som attans till elgiganten med tanken om att få köpa Twilight för endast 99 kr! Men när jag och Lina stod där i kassan talar hon om för oss att man måste vara sexton för att få köpa elektronik(?) Galet, men sant! Så vi stannade kvar, åt donken, filmade några roliga och några inte så roliga filmer som jag lägger in sen! :).. HUMOR! Jag fick senare på kvällen twilighten och tror ni jag tittade på den eller, ja det gjorde jag!

Idag var jag i skolan.. tråkigt! Nu är jag där emot hos Malin, vi ska lite senare iväg till Malmköping, och nu taggar vi med lite Paramore - Let the flames begin. Bilder kommer definitivt efter vistelsen i den vackra byn Malmköping! :) Ha det jkla kul ikväll! Det ska vi, jajjemensan!.. :)




Malmköping ett år sen!

Valborg ikväll

Idag åker jag, imorgon kommer jag hem.. då ska jag berätta allt! :) Ha en bra valborg, för det ska jag ha. Iväg till bussen och vidare.. !


För att du är min käraste, bästa syster!


Jag och storasyster, bästis! :)

mobilbilder :)


Såhär såg man ut idag


En vanlig fredag med Lina och Jonna



Bara för att Lina tvingade mig :)

Imorgon är en ny dag

.. jag känner att jag måste sova nu.. så onödig jag är!

Lina, födelsedagsbarn

Hurra, hurra, hurra, hurraaa.. på min bästis Lina Krogstad för att hon fyller 15 idag. Nu är hon lika stor som mig! :) Idag var jag i skolan, och blev lite smått glad då jag fick bli uppflyttad till grupp 6 i svenska. Vid skoldagens slut kom inte våran lärare på bgs'n vilket inte borde göra mig så överraskad. Efter skolan åkte vi till stan för att fika.. höhö, vi hamnade tillslut upp på donken, vilket heller inte borde komma som en överraskning. Vi firade Lina lite smått, men jag har än inte köpt någon present. Det får bli tills vi firar henne lite större. Jag fick ihop mig till en tröja, ett par braller (nedan), och några underkläder som inte nödvändigtvis måste visas på bild.

Här kommer bilder från i helgen och idag



Mina inköp


btw

Ja, Lina.. imorgon lägger jag in videon + bilderna vi tog idag, godnatt på dig! :D

Lina är rädd för min cola?

Det har inte hänt så mycket mer idag, jag har spelat med bandet. Vi körde min låt, men vi hann inte så mycket. Nästa söndag ska vi börja köra sticket, ska bli kul att ha en hel låt klar.

Imorgon.. eller bara om några timmar fyller bäste vän Lina år. Nu blir hon 15! Tveka inte att gratta henne. Vi ska efter skolan dra till stan och fika, shoppa och fira henne lite smått. På tisdag eller onsdag händer ingenting speciellt än sålänge, kanske lite packning, pluggning, läsning? På torsdag drar jag och bäste vän Malin till Malmköping, ska bli sjukt kul. Där firar vi valborg.. med förhoppningsvis några till ;) Vi kommer hem på fredag, och på helgen ska jag träffa mina andra två bästa vänners (Lisa och Gabriella) pojkvänner. Dem kommer hit nästa helg och jag har bara träffat Lisas, och det var i typ 20 sekunder.. högst! :)

Nu vill mina föräldrar att jag ska iväg och spela in lite sång. Så.. så får väl  bli. Hejs!


TWILIGHT

..Och inte för att glömma, om bara 2 ynka dagar kommer Twilight ut på DVD. Själv måste jag köpa den. Jag kommer sitta dag ut och dag in i vardagsrummet och stirra in Robert Pattinson i mina ögon, han kommer sitta kvar där.

Ni som läst andra boken när jag hör din röst eller new moon. Vet ju att Edwards del av boken inte är speciellt stor, han tittar fram i början och slutet.. och små glimtar av Bellas tankar någonstans i mitten. Men jag har hört att han kommer vara med mer än väntat, vad nu det kan betyda. Det är en gåta för allas öron.

Det är en till sak jag undrar lite över, och det är hur dem ska filma vargarna(?). Är dem datagjorda?, jag är bara lite rädd för att jag inte ska tycka om nästa film (som kommer i November), eftersom det finns risk för att allt ser falskt ut. Men tidigare hard det ju bara vart positivt, riktigt bra grejer!

Och det finns ännu en grej jag bara vill reda ut, ja Taylor Lautner ska spela i New moon, han blev abara tillsagd att han inte skulle få vara med om han var en sådan liten "pluttiplutt". Han blev tvungen att bygga upp kroppen på gymmet, och gud har han gjort som han blev tillsagd. VÄRSTA HUNKEN! :)


En sista grej som har med Stephanie Meyer att göra, vad tror ni på? tror ni att mötet mellan Edward och Bella kom till henne i en dröm eller att hon snodde dem från sin gamle rumskamrat? Åter ett mysterium! ;)


Kladdkaka

Igår var jag på landet och sola, läste bok och pluggade matte. Fick inte så mycket annat gjort, men jag har bestämt mig för att satsa på VG i SO ändå, fastän jag tidigare bestämt mig för ett G. Trevligt!

Idag skulle jag och Lina på gudstjänst, jag gick mot Segeltorpskyrkan, ingenting ovanligt.. förutom att det gick ovanligt många finklädda människor runt omkring mig. Jag tänkte inte vidare på det, men när jag tillslut träffade Lina, förklarade hon att hon spekulerat lite.. det var konfirmation där för tillfället. Därav alla fest?klädda människor. Så vi sket i gudstjänsten och i den starka viljan att se Marcus Wallin i klänning, och solade hemma hos mig. Vi bakade min kända kladdkaka och hade det trevligt. Nu har hon gått hem, men om en timma ska jag vara på huset och spela med bandet. Det ska bli galet kul, tror vi ska spela min låt och jag ska få spela min käraste akustiska gitarr.

Sen blir det väl plugg eller något, kanske teknik? vem vet!

KLADDKAKA - RECEPT PÅ VÄRLDENS BÄSTA KLADDKAKA

  • • 2 dl vetemjöl
  • • 3 dl socker
  • • 3 msk kakao
  • • 1 msk vaniljsocker
  • • 1 dl flytande margarin
  • • 2 ägg

  • Gör så här:
    Vispa ihop ägg och socker med elvisp till blandningen blir riktigt jäkla pösig, du ska få ont i armen. Rör samman vetemjöl, kakao och vaniljsocker och blanda i. Tillsätt sedan det flytande margarinet och vispa samman till en jämn smet, sen ska du rita Jonnas face med pekfingret i smeten. Om du istället använder dig av fast margarin, SMÄLT DET! mycket enklare att vispa då. Tänk på att låta det svalna innan du blandar i det i kladdkakan.. annars blir det bara fel. Häll smeten i en lämplig form och grädda i 175 grader i mitten av ugnen i ca 20 minuter, samtidigt som du tänker på mig.

    .. GALET GOTT!


    "värst vad du blev trevlig helt plötsligt då" - Jag till Lina

    Igår hade jag sång och rep med band. Det var galet kul, på sången fick jag inte göra så mycket, vi spelade typ in andra refrängen, inte så mycket mer. Men på bandet bestämde vi oss för att spela min låt, och det gick sjukt bra! Jag är så exalterad, och jag vill bara spela mer! Vi synkade av varandra perfekt. Så jag är sjukt stolt över oss.

    Idag hade jag prov, och det gick bra faktiskt, annars hade jag två lektioner, + musik. Där gick det jättebra också. På bara en kvart fick vi ihop en refräng och vi har aldrig spelat tillsammans någon gång. Så jag har nu mycket att göra. 4 musikprojekt; sånggruppen, bandet, skolbandet och min egna acustiska musik.

    Nu är det helg och jag ska till landet, trevligt ifall det blir sol :) nu ska jag lyssna vidare på (coffee's for closers) med fall out boy. Gör så du med!

     



    "Load up your bullet, shoot me throught the head
    you ask from where you standing, you must think I'm dead" - infinite mass ;D


    skola snart, usch

    Heeeejsan! nu är det prov, antagligen direkt på morgonen, usch! Det sköna är iallafall att det är då hjärnan fungerar. Ikväll ska jag först sjunga med tjejerna och efter det spela med bandet. Så fullpackad eftermiddag. Vet inte om jag hinner plugga så mycket hemma då, men ska försöka göra så mycket som möjligt i skolan. Ligger några veckor efter i stegämnerna, och om jag måste lägga ner tid på det hinner jag inte med kurserna, så det är tufft! Och jag vill värkligen inte sänka mig, jag måste göra någonting åt det här! ;)

    Nog med prat, nu ska jag iväg till skolan.. och ryser*... plugga! fy.


    Haha, vi när vi pluggar, händerna på magen och huvudet!

    "hon är inte kattig, hon är vargig" - Rikard till Lina

    Ja, Lina är ganska vargig, och ibland är hon inte ens en tjej. Ofta är hon en killvarg och hon präglas på små flickor. Ibland är hon även en gris, det händer att hon är en säl men aldrig är hon då gammalmodig iallafall. Hon tror att BGS står för.. äsch det kommer jag inte ihåg men jag har för mig att det hade med en groda att göra.. och Rikard gillar Nightwish. Intressant? JAG VET! Nästan lika intressant som att både jag och Lina är blandraser i massor.

    Nu har Gray's Anatomy börjat, wiiee! Visst vad jag var lättroad. Inte nog med det så har jag prov imorgon, så jag har ju inte alls brottom. Jag är även besatt av fjärde Stephanie Mayer- twilightboken. Jag har inte läst på ett tag och nu har jag fastnat regält. Jag är en människa som måste läsa lite saktare än dem flästa andra, annars hinner jag inte få in all möjlig information från en bok, och jag MÅSTE det! Jag älskar att förstå logiken i en bok innan ens människan vars perspektiv man läser från förstår.

    Idag hade jag och Malin en tredjedel av en idrottslektion, vi hade stafett av vårt egna lilla slag, och jag tror och hoppas att våra små idrottslektionskamrater tyckte att det var trevligt och riktigt jobbigt, för det medgav dem. Jag satsar på MVG, men gissar på att lektionen gav ett VG, om jag får gissa rätt. I övermorgon ska vi spela med skolbandet, men redan imorgon ska jag spela med både mitt egna band och med sånggruppen.

    Ikväll ska jag läsa bok, plugga och se på tv. Trevligt, man kan ju bara önska att man skulle ha en Ben&Jerry's glass, dreggel*. Ha en bra och pluggfrikväll, för själv ska jag bara ha en halv sådan kväll :)!

    Mitt liv :)


     


    Usch på dig! :)

    ..Idag.. var det inte prov som jag trott. Det var på torsdag och på fredag jag skulle ha prov. Vilket ger mig mer pluggtid, både jobbigt och skönt. Jag, Bella och Lisa var iväg och käka på donken på lunchen, vi var ändå i närheten och lunchen i skolan skulle nog inte mätta våra magar om man säger så.

    På.. vad är det, måndag? så fyller en av mina bästa vänner år; Lina. Miwihuu! :').. och pågrund av alla resor som skall göras av Bella och Lisa så vet vi nog inte riktigt när vi ska fira henne. Dem har båda pojkvänner en hel tågresa här ifrån och tar alla deras chanser att få umgås med dem. Nå.. en present måste iallafall köpas och det är snart!

    Nu ska jag bränna en skiva till den antagliga idrottslektionen som jag ska ha imorgon med min friend Malin. Min uppgift blev att fixa musik, känns som en ganska trygg uppgift för lilla mig! D: Upp upp och iväg, heller att jag pallar sitta här hela dagen, jag föreslår att du gör detsamma, fy! :')


    Lisa ditt sötnöt!

    hårboll!?

    Kom hem från skolan för ca en halvtimma sedan. Idag åt jag Marabou och Coca Cola till lunch, det kan inte vara bra! Men det var någon halvskuren kryddig korv till mat i skolan som vi verkar få förvånandsvärt ofta nu för tiden? Idiotiskt när det inte ens är det minsta gott, men skolmat, vad ska man göra? Om jag inte skrivit det - för er som velat veta - så har jag skrivit klart min låt, nu ska jag bara spela in den så kan jag länka till den senare, eller något liknande. Sedan imorse har det inte hänt så där jättemycket. Jag har redovisat matte, vilket inte är så intressant och vi hade våran musik-"introduktion" och haft prov - vilket gick förvånandsvärt bra. Cooling jag är! Mer än så var det inte och jag tror att jag antingen går iväg och pluggar nu eller så läser jag lite bok - tufft val, min vilja siktar starkt mot boken men jag borde plugga..

    Äsch, jag läser ett tag sen får jag plugga när jag måste, så blir det stressigt och allt bara skrivs ner på tiden av fem sekunder. Ikväll blir det Chuck för er konstiga hårbollar som inte vet! :)

    jaja, bara för att jag måste

    Igår sjöng vi in våran demo som vi ska skicka iväg till olika låtskrivare, nu ska bara pappa klippa ihop allting, och låt mig säga att det är en enda röra, men jag tror på dig! ;) Så nu är grovgörat för min del över och jag kan börja oroa mig för skolan, det är prov idag, imorgon och på fredag - alla i SO. Så lycka mig till! Sitter här och lyssnar på Fall out boy - 27, och käkar banan, den går trögt i. Jag ska ta 22-bussen så just nu har jag inte sådär jättemycket att göra. Jo, jag tror att vi idag ska ha första musik"lektionen" för terminen, wihuuu! Jag ska spela i band med Lisa - gitarr, Bella - trummor,  Lina - bas, och ja.. jag (jonna) - sång och gitarr. Jag tror de flesta av oss siktar på mvg, så det blir mycket jobb nu tjejer! Ja, nu ska jag nog ta och borsta tänderna för snart ligger här  bara ett bananskal. :) haha!

    Robinson

    Jag har precis sett på Robinson, kul..ny plats! Haha! Nu ska jag göra ett collage, så nu tänker ni antagligen "wtf, varför?" Och om du inte gör det så whatever, jag svarar då på påstående fråga. Jag ska sätta ihop text och bilder till ett "collage" av kläder och min framtidsplan av sånggruppen. Det skulle vara gjort till idag men glömsk som jag är blev det glömt. Jag ska sätta ihop en text om hur jag vill att det ska se ut som några år, tex hur vitt vår musik har spritts. Vi pratar om vilka länder? Shit!? galet kul! Så nu ska jag iväg för jag har brottom, imorgon ska jag vara på fridhemsplan vid tio, och vakna 8-9 för att värma upp rösten.. cheears!


    293

    Japp, nu har jag 293  låtar på min mobil! Jag är fett cool och äntligen har jag lite variation, så nu ska jag sova för jag är jättetrött! Sov sött alla sömntutor precis som jag. Peace!

    GRATTIS MARLÈNE

    Jag vill gratta min syster Marlene för att hon idag fyller 19 år! Congratulations på bästa systern i världen. Du ska ha den bästa födelsedagen och åter igen GRATTIS!

    (Jag hade tänkt att det skulle vara en bild här på tuffingsyster men icke.. för min browseknapp funkar inte).. men hon är söt ändå! :D  puss på syster!

    I'm bad, you know it

    Sitten här och tittar på Talang, brukar inte göra det men det är ändå ganska kul.. ibland! Det var en grymt cool trollkarl, allt bara försvann, vad är det med det? :'O Nu är det fredag så helgen väntar och jag är på g och laddar in både lite gammal och ny musik. allt från Michael Jackson och Franz Ferdinand till Alexi Murdoch. Mjauu! Nu är programmet slut och jag gråter.. inte! Men du får gärna gråta för att mitt inlägg är slut, men du behöver inte!

    Godkväll!


    Running up that hill


    grattis i förskott

    Jag vet att jag inte skrivit på ett tag, men jag har vart sjuk och nu när jag väl blivit bättre pallar jag varken innan eller efter skolan eftersom det tar så mycket på krafterna. Idag var jag på sång, vi skulle spela in lite sång men som man kanske förstår kunde inte jag vara med och sjunga eftersom jag inte har röst nog. För dem som inte vet så ska vi spela in en låt som heter stand up typ. Vi ska skicka in den låten till olika låtskrivare och vi ska försöka haffa en bra låt. Om vi hinner innan den 18? maj så ska vi sjunga i Göteborg, wiiie! Intressant? nååå.. jag har ätit donken och nu tittar jag på "the big bang theory".

    Imorgon är det fredag och syster fyller år. GRATTA HENNE! :) btw, jag kom tydligen med bland dem 5 som ska väljas från freestreets bloggtävling, COOLT! :D wiiie



    Schävla schuka männscher

    btw.. en sjuk sak! Det är inte bara jag som är sjuk här, Malin, Lisa, Rikard och Lina är också sjuka. DET ÄR SJUKT SJUKT!

    Placebo - Running up that hill

    And if I only could,
    Make a deal with God,
    And get him to swap our places,
    Be running up that road,
    Be running up that hill,
    Be running up that building,
    If I only could, oh...


    jag kan inte prata

    Idiot till virus vägrar släppa så jag får dras med det ett tag till, halsen "kills me". AAAAAAAHHH! Men om jag ska försöka hålla mig på den positiva sidan mår jag bättre nu än för två dagar sen eller igårmorse. Usch! Ni kanske vet att jag har spenderat hela lovet med att titta på tv - perfekt spendering av lovet. Så jag har kollat på The O.C.'s sista säsong, jag funderar på att bita tag i början av The O.C. boxarna.. trevligt! Haha, jag har iallafall hittat lite musik från käraste Orange County.


    Jag andas konstigt

    Jag är fortfarande sjuk, så pass sjuk att jag inte orkat skriva. Igår och i förrigår var det värst. Men det värsta är att jag inte kunnat äta något. Det är fjärde dagen nu, och psykiskt mår jag bättre - jag ramlar inte omkring lika mycket, men jag har jättesvårt för att andas. Jag var på vårdcentralen igår och dem sa att det var något virus och att man inte kunde bota det med pencillin eller något. Däremot fick jag hostmedicin, de sa att hostan bara skulle bli värre. Så jag kunde sova inatt, vaknade bara en gång. I jämförelse med fem gånger!

    Nu ska jag försöka få i mig lite sallad samtidigt som jag kollar på How I met your mother!


    HJÄLP MIG!

    Jaa.. jag är fortarande sjuk, och jag pallar knappt skriva. Men ändå gör jag det. Konstigt, men sant! Dock hålls detta kort, och för er som är intresserade så har jag kollat på hela tre filmer idag. Nice! höhö, jaja ha det så trevligt. Själv gör jag det motsatta (inte med vilja). Ha det!

    Sjuk

    Japp, det är sant, Jonna är på sjuken! Så vaknandet imorse var kanske inte min gladaste morgon. Mitt huvud värkte, jag kunde knappt gå rakt, och febern.. ja, gick inte att undgå. Jag fick inte i mig någon mat vilket inte var så bra, eftersom jag skulle sjunga med tjejerna idag. Men trots att jag mådde dålig tog jag mig till sången (by car). Vi tjejer ska spela in en låt så att några låtskrivare kan lyssna på den, och se om dem vill skriva en låt till oss. Min pappa hjälper oss att klippa och klistra ihop låten. Den 18? maj ska vi (om det går engilt planerna) sjunga på gröna lund. Det ska bli sjukt kul. Men eftersom halsen sa emot sjöng jag inte mitt bästa om man säger så. Och nu mår jag ännu sämre, när jag kom hem sov jag i några timmar och här är jag nu. Usch! Okej, slut på försök till medlidande.

    Och en rolig grej jag kom på, är att vi igår var på berget (3/4 -09), och för ett år sen(4/4 -08) var vi också på berget. Jag har bilder från båda tillfällerna. Så nu kommer lite jämförelse.





    Nu


    No you boys

    Tiden bara går.. snabbare och snabbare. Det är sommar typ? Jag blir sjukt glad för solen, men serriöst? Tiden bara går, och det känns inte som om jag får någonting gjort. Om fyra månader typ börjar jag nian, det är galet. Jaja, jag är (inte) redo för utgång. Ikväll drar jag ut med vänner, det  ska bli kul! berättar vad som hände senare!

    Imorgon ska jag sjunga med den nybildade sånggruppen. Spännande! Jaja, nu ska jag fixa mig klart. Då drar jag till Lisa, därifrån drar vi till berget! :) bilder bör komma!


    Freestreet - dags att fjäska

    Som ni kanske tidigare har läst i min blogg så finns det en sida som heter http://www.freestreet.se/?r=2363. Där vinner du presentkort på skitbra butiker, butiker där man FAKTISKT köper ifrån. Och om man jämför med alla andra liknande sidor, är freestreet så mycket enklare ett vinna på. Men tiden går.. klockan tickar och det blir fler och fler medlemmar, du kanske skulle bli medem innan det blir för många, då kan du komma där med dina vunna presentkort när dina vänner går tomhänta och får låna pengar av morsan. Vad väljer du? Jag har valt!

    haha, okej.. kanske LITE överdrivet! Men what the gurka. Vem vill INTE ha pengar att shoppa för? Möjligtvis min hund, hon hatar kläder. Men hon kan ändå inte skriva på tangenter. So what ever! bli bara medlem.. du och hemsidan mot världen!.. :') KLICKA PÅ LÄNKEN OCH KÄNN BLODET RUSA GENOM KROPPEN.. höhö

    jag är kär!

    Nej, jag är inte kär på riktigt. Precis som mina närmsta vänner borde veta så blir jag kär rätt ofta, de flestan fallen är det i låtar eller klädesplagg. Och om inte så är det i ett TVprpgram eller en bok. Nu är jag kär i Franz Ferdinand och hans musik. Dem liknar lite the killers men ännu bättre. Mycket bas vilket gör mig grymt glad. Basen gör en hel låt fast den inte ens är "logiskt" nödvändig. Jag lägger iallafall in en annan av hans låtar;


    Take me out

    "jag är ett djur, mitt namn är Homo Sapiens"

    Dagen var en toppendag, jag hade prov i NO - gick hyfsat. Jag gjorde både G-delen, VG-delen och MVG-delen. Jag ska ha VG, men u know för säkerhets skull. Sen redovisade jag SV också, tack och lov nu är det över. Lisa redovisade hennes efterlängtade engelska, sååååå stolt! Haha, hon jobbar på skitbra men redovisningarna hänger kvar där altså! Och imorgon Lisa.. då SKA du redovisa ett till steg! No matter what u say.

    Efter skolan drog vi till skärholmen, bara bussturen dit var galet kul. Om "Jonna är en gubbe" är Bella en tant! Vi köpte glass, årets första för min del. Sjukt mysigt, värme.. äntligen. Jag shoppade present till syster Marléne som fyller 19 den 17. + en kofta från cubus och en bikiniöverdel från gina till mig. Alla (jag, Lisa, Lina och Bella) köpte en suprisebag från U&P. Om ett skratt förlänger livet, kommer vi bli miljoner. Helt vrickade grejjer, nej. Jag kanske inte var nöjd med det köpet, men jag fick i allafall ett gott skratt.

    Lina åt mat på blablabla, medans jag Bella och Lisa åt på donken. Lina är en mobbad mopp. "Vill du torka i min torktumlare?".


    Jag hade helt glömt bort att jag skulle repa med  bandet idag, och Malin (gitarristen) förtjänar ett tack. Tio minuter innan vi började skickade hon ett sms, så jag hann dit med bara några få minuter försening. Wiii! Men det gick sjukt bra, och vi sacka inte som vi brukar! Haha!



    Jag, Bella, Lina och Lisa på cooldagen


    Skola klockan 0830

    hej sådär på morgonen! hade tid över, och vad borde jag göra? Jo, plugga. Men det pallar jag inte såhär på morgonen. Idag skulle jag träffa sånggruppen, men nej, inte denhär gången heller!? Min sångcoach är tydligen i Malmö typ, jaja vad ska man göra? Aja, det blir nog antingen shoppdag eller pluggdag. Får se, min syster och Lina fyller år snart, men nu ska jag dra till bussen tjoo!


    MALIN MIN FROG! :)

    Dagens roliga

    haha, var bara tvungen att skriva om dagens roligaste moment;

    Som dem flesta borde veta så är det första april idag, själv blev jag inte stort lurad av någon. Dock blev min kompis pojkvän det. Haha, hon lurade honom att hon var gravid, galet kul! och han gick på det. Det var typ några timmar efter som han frågade. Och gud vad vi garvade. Men han var sjukt gullig mot henne iallafall, han sa att han skulle finnas där för henne och ta hand om henne vad som än hände. Dem är världens gulligaste par och dem förtjänar lycka! Men bara så att alla förstår rätt, min vän är INTE gravid, och nu sjunger vi vidare! Ha det!

    En annan rolig, reagera Lisa


    PROV

    Imorgon har jag NOprov, känns inte bra! Men jag ska plugga hela kvällen + tv. Så det blir inte så mycket idag. Idag lämnade jag in bild och slöjd, halvnöjd. Men dem skulle vara inne idag senast så jag var tvungen. Så det blir inge mer slöjd och bild denhär terminen. Skönt att det är över! Dock har jag inte haft någon musik denhär terminen än, det börjar snart och det är bara praktiskt. KUL!

    Hejsvejs, :)

    RSS 2.0