bara en tanke

Här om dagen när jag var i stan med mina vänner såg vi en tant med en räv på axlarna. Nej, det var inte päls, det var en stor j*kla räv. Det gör mig så irriterad, många känner nog igen sig. Det handlar om etik, man ska inte få slakta djur på det viset bara för att hänga upp den som en prydnad. Nej, det är hemskt. Jag har själv en hund, och tanken på att hon skulle sitta på någons axlar någon dag är #"!½¤%


Han hör inte hemma på någons axlar, eller hur!

Franzen

Va? morgonbloggande på Jonnas blogg? Ja, tydligen! Jag som tyckte jag sov några tio minuter för länge, men jag hann dra till mig datorn innan utgången. Idag ska jag egentligen göra pp i svenska. Men jag känner mig inte sådär superberedd. Så får se hur jag gör. Bussen går om 20 minuter, men jag har inte så mycket att säga.

Joo, bara ett litet låttips, jag tittade som så många andra på gossip girl i söndags, och hittade en låt som spelades. Så precis som i våran historia heter han Franz Ferdinand.

vidare till vänner

Idag var jag hos sångpedagogen. Vi skulle sjunga en låt jag aldrigt sjungt och knappt hört förut, så det var lite svårt. Men jag kunde den i princip efter timmens slut, haha. Det var inte så mycket nytt, men det var självklart ändå lärorikt, ;)

Jag tänkte att jag kanske senare kunde skriva olika sätt att mjuka upp rösten och halsen, och olika tips jag själv lärt mig om det finns några människor som gillar att sjunga som skulle tycka att det var kul. Det är bara att säga till, vad ni än vill läsa om!

Nu ska jag vidare till tv;n. Ha det!


härlig minnesbild från i sommras

citroner är sura

Det var skola idag, men jag hade inga lektioner så det blev lite slapp (jag har sex lektioner i veckan typ). Svenskalektionen var inställd. Ikväll blir det träff med sångpedagogen, men innan det ska jag plugga. Jag ska göra (engilt mina planer) pp 25 i svenska imorgon. + redovisa tre andra steg. Så det är lite freakat, haha.

Mer uppdatering blir det antingen imorgon eller ikväll. Får se! puss


Parfymer

God eftermiddag? Jag och syster sitter och tittar på gossip girl. Jag och Lina var som sagt på gudstjänst idag, inte världens roligaste grej, men har bara fem gånger kvar. Hälften gjorda, hälften kvar.

Efter det spelade jag med bandet, det gick som vanligt. Och jag blev erbjuden en gratis sångpedagåg"timme" med typ 3-4 andra imorgon. Så det skriver jag om senare också. Nu tänkte jag ta och skriva om någonting annourlunda, (för min del).

Parfymer jag rekommenderar

Britney Spears Midnight Fantasy, tuggummiklubba - Godisbubblande god. Luktar som en godisbutik för flickor, sjukt god. Tänk tuggummiklubba i massor. + att den är gullig att se på! (a)

Paris Hilton Cancan, godis - Galet god. Lite småtråkig flaska, men det ändrar inte på innehållet. Precis som alla andra Paris Hilton parfymer luktar den gudomligt. Godis!

Paris Hilton, fräsch - Väldigt fräsch, samtidigt som den är flickaktig och gullig i lukten.


Paris Hilton Heiress, flickaktig - Galet söt i lukten. Faktiskt lite beroendeframkallade, väldigt rosa. Gullig är flaskan också. Glittrig och söt!

Kate Moss, blommig - Fräsh, kvinnlig och skitgod , luktar som en äng av blommor. Jättehärligt tjockt glas runt en sjukt god parfym.

Alyssa Ashley Vanilla, vaniljsocker - Barnsligt godluktande, bara två-tre sprut och du fyller hela rummet med vanilj. Väldigt starkt luktande, samtidigt som den är väldigt mild.

Alyssa Ashley Fizzy godisgod- Samma mild/starka lukt som vanilla. Men denhär luktar med godisaktig. Luktar starkt  och sjukt gott.

Tommy Girl, manligt kvinnlig- Riktigt god, nästan beroendeframkallande. Lite manligare än dem andra, kanske eftersom den luktar lite sportig. Fräsch är den iallafall.

Naomi Campbell cat deluxe at night - Flirtig och skitgulligt god. Gullig liten tofs som sitter på toppen, smart som "lock". Skitsöt flaska och jättegod i lukten.


Morgondagen

Nu ska jag lägga mig, visst var det trevligt med lite mörker ikväll men nu ska jag få sova sött. Jag vill inte låta barnslig, men det är faktiskt lite läskigt att sova här på landet, det är så tomt och man kan höra grejjer som händer utanför huset. Sen är grejjen med mitt land, för MASSOR av år sen hängde sig en snubbe här.. inte i huset (det fanns inte äns då), men i närheten. Så det ligger jag och tänker på på nätterna när jag ska sova..Tack för den!

Imorgon ska jag och Lina gå på gudstjänst, då kanske ni tänker varför? Jo, vi måste gå på minst tio stycken innan sommaren! En annan fråga, varför? Är du dum eller, kan väll vem som hälst förstå, vi konfirmerar oss. Så imorgon måste jag gå upp tidigt eftersom att gudstjänsten börjar vid elva och det tar en timma att åka från landet hem till kära Segeltorp. + att man ställer fram klockan inatt. FREAKAT!

Lördagkväll

Jag sitter på landet, med hunden vid min sida. Det är kallt, men jag överlever med två filtar som värmer. Nu blir det Robinson.

det här skulle också sitta fint


allt från BIKBOK


haha, är dethär sant killar..?

Haha, ett grymt kul blogginlägg om vad som händer i killarnas omklädningsrum :O


http://viktore.blogg.se/2009/march/vad-hander-i-killarnas-omkladningsrum.html


statist

Hej, jag är medlem på en sida där man kan få olika statist- modell- och skådespelarjobb. Det är galet lätt att kontakta dem olika arbetsgivarna. Så bli medlem!

http://statist.se/



header

Igår hade jag som sagt studiedag och jag passade på att göra en header åt Lina, så här blev den! Njut.. haha.

Lisa och Lina

Idag har jag shoppat med Lisa och Lina. Lina galenshoppa, Lisa köpte typ några skor och jag köpte en stor rödbrun väska på Belle. Nu är det helg, skönt! Inget speciellt än så länge, men skönt är det iallafall. Nu sitter jag i soffan, med Lina och Lisa vid min högra sida, vi tittar på tv. Nice! Mer än så var det inte, ha det!


Bandet

Idag repade jag med bandet, det var sjukt roligt. Vi repade i två timmar, så vi fick endel gjort. Haha, jag spelade av en sträng, "arga tjejerna" på G! Det var iallfall himla kul idag, men jag är grymt trött... mot oändligheten och vidare!


utmanad av syster

Jag blev utmanad av min syster att göra det här testet, hm.. får se hur det går! :)

Regler:
Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!


1. Vad heter du? Jonna
2. Ett ord på 4 bokstäver? Jaga
3. Flicknamn? Johanna
4. Pojknamn? Johannes
5. Yrke? Juvelfattare

6. Färg? Julröd - Malin
7. Klädesplagg? Jeans.. det var så lätt att det var svårt

8. Mat? Janssons frestelse.. usch!

9. Sak i badrummet? jättemycket tvål - Malin

10. Plats/stad? Jugoslavien

11. Orsak att vara sen? Jag försovit mig

12. Något man skriker? J*vlar!

13. Film? "J"urkyrkogården av Stephen King
14. Något man dricker? Juice

15. Band? Jack's Mannequin
16. Djur? Järv?
17. Bil? Jaguar
18. Sång? Jenny was a friend of mine

Själv utmanar jag Lina och Malin

"A loser can win whenever they want to" - cute is what we aim for

Jag är mitt inne i mitt pluggande, jag har skrivit en bokanalys om möss och människor, skrivit på min "egna skola", som jag gör just nu på engelskan och skrivit frågor om andra världskriget. Samtidigt lyssnar jag på musik, därav iden till rubriken.

Senare idag skulle jag egentligen sjunga på fridhemsplan, men nej. För två av tjejerna ska göra något intagningsprov, jaja. Jag ska senare iallafall spela med bandet på huset. Så det längtar jag till. Det var inte mycket mer. Passa på att sola, själv är jag fast i huset. Fy vad jag längtar till sommaren.


När man var liten kunde man bara ta det lungt, fy för plugg! :)

pluggdag

God morgon, iallafall för mig. Sovmorgon, sååå skönt!! Jag hade tänkt att plugga en del idag, och så ska jag göra en header åt Lina. Så nu måste jag vidare, ha det bra, blå himmel idag!


Jag och Lina

when the world is ugly

Idag hade jag två lektioner, matte och idrott. Dagen gick ganska snabbt, så det var chill. Jag hade PH-timma idag, (btw, PH är när man stannar en timme en gång i veckan och planerar hur nästa vecka ska se ut med sin handledare ex. redovisningar och sånt.) Tråkigt.. men sant! Hela idag och imorgon måste jag plugga, och imorgon har jag studiedag så det blir perfekt. Imorgon ska jag också till sången. Det ska bli grymt spännande!

Jaja, nu måste jag iväg till pluggdatorn, ha det!



Inte mycket, men något

Nu är sitter jag som vanligt i min bruna(?) soffa med min laptop i knäet. Idag fixade jag min header, men oteknisk som jag är blev syster tvungen att hjälpa mig lägga in den på sidan. Säg gärna vad ni tycker om den. Första headern jag gjort, men ganska nöjd ändå. :)

Idag hann jag skriva en text om realismen och en annan om Hitler + lite engelska. Kul? nej! jaja, på torsdag har jag studiedag, vilket jag ser fram emot, lite sovmorgon.

Idag




btw, här är länken till min systers blogg;
http://marliine.webblogg.se/


blablablablabla

Du för omkring ett år sedan



Du och dina bästavänner



En lyckad kväll/kvällar



En dag du minns



En gammal bild som väcker känslor



En plats du saknar



Din familj



En kväll du tyckte om



Någon/några du älskar



En bild du alltid kommer spara



Några du känt länge


att äta en korv bakifrån

Idag pluggade jag Lina och Lisa hemma hos Lisa för vi hade inga lektioner. Hann med alla NO-frågor. Haha, kanske inte så nöjd med dagen och dess plugg, men det tog lite tid med NO:n, så what ever. Jag får ta igen imorgon. Efter skolan åkte vi till stan. Jag köpte min efterlängtade kjol, jag och Lina åt på kebabhuset och Lisa träffade sin pojkvän Albin.

Nu sitter jag å kollar på 2 and a half men. Nice price!


Lina och Lisa sötblöts

jag gillar att fota

nu är dem inte photoshopade.. men jag pallade inte :)


Min hund är sjuuukt söt :)


wilma in action


bara för att jag hade tråkigt


min marlene


såg så mycket vackrare ut i verkligheten

I am champion

Hmm.. vad kan denna rubrik betyda? det kan inte vara så att jag vann sagda eller skrivna tävling? JO! Så glad går det att  vara så det räcker och blir över. Jag är så glad att jag bubblar över, livet går så (kanske inte galant.. men) grymt bra nu! Jag plus fyra till ska spela in en singel av vad jag förstått, och det ska bli galet (som Marléne min syster och hennes pojkvän Sebastian säger) kul. Wuuuuiiiiiiiiiiiiihhhh!!!

Jag har sedan tisdagsnatt vart i underbara sälen. Åkt skidor, ramlat, åkt skidor, tappat skidan.. men faktiskt inte åkt in i något träd lyckligt nog. Men jag kom hem idag, satt i en bil i fem-sex timmar, jobbigt!, och sedan typ 20 minuter efter att jag kommit hem skulle jag iväg till Huset och spela med bandet. Trots sömnlösheten gick det ganska bra. Men en liten sugig grej är att..(häng med nu är) nu ska jag börja sjunga på torsdagar (eftersom jag vann tävlingen) med dessa tre tjejer. Den dagen jag å bandet tänkte repa. Grejjen är att det var bara torsdagar, lördagar och söndagar som alla i bandet kan repa. Söndagar kör vi redan, och man vill ju inte köra på lördagar hälst. Så vi tänkte "go tosdagar". Men nu har jag sång då istället för onsdagar, och på onsdagar är det en annan person som inte kan i bandet. Så allt är bara såååå knepigt. Om du fortfarande läser kanske du förstår.. haha!

Men nog med text.. hit med bilder!


en lite äldre bild - men på Bella och Vagge iaf.. coola som dem är!


September, jag och Danny - jag och min heeeta jury.. (a)


Kristina din sötnöt! - vill inte vara med på bild


Wilma, Sebastian och Marléne

Mjauuuuuuu.. sa katten


Detta fält var tvunget att fyllas i

Sitter i soffan min och tittar på gårdagens gossip girl. Imorgon ska jag vara med på någon sångtävling. Jag ska sjunga två låtar; Love Song av Sara Barielles och White Horse av Taylor Swift. Lina kanske ska följa med, så om hon gör det blir det ännu bättre :) Senare på kvällen imorgon drar jag vidare till Sälen, tandådalen/hundfjället as usual. Det blir med min käraste syster, hennes pojkvän, pappa, farmor, farfar och min faster + min hund självklart! :)

Idag var jag med till tandläkaren med Lina, det gick bra.. (haha). Min lilla "gumma" har lite svårt för att han röntgengrejjer i munnen. Men det är ganska logisk om man tänker efter. Hur många gånger om dagen röntgar man i munnen igentligen?

Vidare till gossipen..


En dag man kommer ihåg

städ + musik-dag

Nu sitter jag här i soffan, har precis tittat klart på parlamentet. Hon Josefine och hann Johan var nog roligast :). Idag har jag spelat med bandet, vilket gick sjukt bra - vi spelar bara bättre och bättre ihop! Jag har även städat mitt rum av en stoor anledning.. kan ni gissa? Rätt svar: det var stökigt. Congratulations, partyhatt! Nu ska jag vidare till andra datorn, så svejs och ha det chill!

Anledningen till att jag helt enkelt var tvungen att städa


Lina älskar mig


Min nya scarf, jacka och tshirt


"i'm falling in love with your favourite song"

Idag har jag redovisat den muntliga delen av ett engelskasteg, och jag är så grym att jag fick MVG! :) det ska in i rekordboken det. Annars.. idag efter skolan stack jag och Lina hem till henne en liten stund och sedan drog vi till käraste skärholmen. Lina den fina köpte lite smink och en tröja, kan vart något mer. Men jag köpte ett par leopardleggings, cancan - paris hilton parfym (eftersom jag diggat G-bellas doft), en påsväska och en airjacka.

Jag har precis (eller inte så precis) kommit ut ur duchen, och tänkte snart gå och lägga mig å läsa min bok "it girl" - samma författare som till gossip girl böckerna. GUUUD  vad jag längtar tills fjärde boken av Stephanie Meyer i twilightserien ska komma skickandes hem till mig. Jag klarar inte av denna mäktiga press. :)

Mitt lilla schema
lördag (imorgon) - plugg eller åka iväg till stan och checka in en speciell kjol som inte fanns i min storlek i skärholmen.
söndag blir det bandet - tradition - som varje söndag
tisdag ska jag vara med på någon sorts sångtävlig. Det nervösa är att jag på plats ska lära mig någon koreografi :S - dans är inte mitt huvudämne om man säger så.
tisdag.. lite senare, ska jag åka iväg till sälen, wihuuu. Synd att inte Lina kunde följa med - jäkla bröllop. Jaja, ha det så kul, och lycka till med skorna ;)
Tills på söndag är jag i sälen och steker i snön som en fisk i vattnet
träffar jag bandet igen och tåget rullar på som vanligt



Jag och min friend malin blomquist


..btw

Gratis mode, mycket bättre butiker och mycket lättare att vinna presentkort, klicka bara på länken nedan för att bli medlem, det är inge svårt. Bara välja användarnamn och lösenord princip.

http://www.freestreet.se/?r=2363

"han var verkligen rädd. men han tittade inte på mig, utan stirrade på sin egna fot som om den tillhörde någon annan."

Jag har precis tittat på That 70's show, och nu kommer scrubs på sexan. Idag hade jag, Lina och Lisa hemkunskap. Vi gjorde någon asiatisk rätt. Sedan fick vi brownie till efterrätt. Det funkade, dock var bläckfiskringarna inte någon höjdare.

Jag gjorde min om jag kunde drömma - analys när jag kom hem. Det blev lite mer än en sida, och gud vad jag längtar tills den fjärde boken hamnar i min brevlåda. Jäklar vad Stephanie Meyer skriver beroendeframkallande underbart. Nu ska jag vidare till scrubsen.


spanien förra året

stress

Tjenare! Idag har jag vart i skolan, slutade en timme tidigare, med noll bgs - "kunskapsskolesnack" u know. Jag har grymt mycket i skolan att göra just nu. Bilden+slöjd - Jag ska vara klar med min "rene magritte" imorgon, men jag har knappt börjat på syslöjdsdelen. SO - Jag ligger efter med frågorna, inte skrivit om några betydelsefulla personer än. NO - inte svarat några som helst frågor. Svenska - jag ska sriva en sammanfattning om upplysningen, två bokanalyser, en läsförståelse och någonting om berättarknep. Spa - inte bra.. säger jag bara. Resten går bra.. höhö, men grejen är att jag inte kommer hinna plugga imorgon pågrund av att jag har labb och hemkunskap. Helt sjukt, vilket påminner mig om att sluta skriva. jag måste hinna fixa allt innan jag ska till sången. puss


Folk brukar säga "man tar vad man får", men jag säger "jag får vad jag tar, så jag ska f*n ta det bästa"

Jag är inte på superhumör, sitter här och pluggar och mår illa. Tidigare idag träffade jag bandet+coach. Det var chill, men röst kanske inte var på topp, men det får det vara ibland. Jag ska tydligen göra någon basistslide på min gitarr, vilket känns lite knepigt, men jag försöker, och jag tror faktiskt att det ska gå bra.

Ikväll är det Parlamentet, och jag måste hinna med 18 SO - frågor och massa NO frågor också. Så det blir att rusha. Vilket får mig att ångra att jag satte igång att blogga. Så jag slutar nog nu. Ha det!


Jag och min älskade storasyster, 9 år sen

du kommer aldrig att bli säker med den du är, lär dig

Detta är en quiz om mig - känner du mig? haha, så oseriöst det kan bli, men jag är ju rätt oseriös av mig

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0903071838331933&a=1&

människor och deras icke-hjärnor

Jag har tänkt på en sak. Vad är det med oss människor? Varför kan vi aldrig vara nöjda? Vi gnäller över sakerna vi inte har. Över sakerna vi vill åstakomma. Vi gnäller och gnäller, utan att i över huvudtaget göra någonting åt det. Vi tror att saker ska lösa sig själva. Men nej, världen funkar inte så. Så sluta sväva. Ta tag i grejer själva, det är iallafall vad jag tänker göra.

"det är en bra deal"

Idag har jag pluggat, och tittat på massa olika twilightklipp. Filmen till bok nummer två ska snart börja filmas, och jag är så spänd att jag inte kan äta.. eller jo. Men jag är inte så hungrig anyway. Imorgon ska jag iväg och träffa bandet, får se hur vi klickar ihop, det blir fjärde eller tredje gången tror jag :).



träning

Så idag.. har jag redovisat svenska. Trevligt, trevligt. Nej! Starx ska jag iväg till fruängen, där jag möter Lina. Vi ska till västertorpshallen och träna. Mer än så blir det inte, för det är så himla tråkigt att läsa tre meter långa texter som inte handlar om någonting.


onsdag

Idag var jag på sånglektion hos zanna i Fridhemsplan. Jag och ca. 5 andra träffas där och coachas genom sången varje onsdag. Det var kul, fast jag fick bara sjunga en gång, vilket blev ganska tråkigt. Men det roligaste var att jag fick sjunga och spela (på gitarr) min egenskrivna låt.

Idag hade vi beep-test. Jag kom på 10.5.2 tror jag, vilket jag är nöjd med eftersom jag inte går på någon sport längre. Två lektioner var det för mig idag, så hade inte så mycket tid över för eget plugg. Man kan bara le, för att imorgon har jag inga lektioner alls, bara fritt arbete. So u know - jag går i en kunskapsskola - lite annorlunda skola.

Nu tittar jag på grays, med en banan och lite cider.. :) mums! ha det


 


Malmköping i sommras, ska dit till valborg igen


".. bosse is right"

Jaha, ikväll har jag vart i JS, hahah. Det är så att min kära moder jobbar där, och så känner jag Sandra som skulle redovisa någon NO/ENGELSKA-grej. Vi gick runt och fota alla, åt massa gogrejjor och hade trevligt. Jag har tittat på desperate housewifes ganska nyss, och tittar nu på ganska tråkiga Christine. Jag bör nog igentligen plugga, så får se om jag gör det lite senare. Trevligt, trevligt.


..

..för tillfället sitter jag och kollar på vänner. Chandler Bing är nog min favoritkaraktär. Jag tycker att det är idiotiskt att sitta och skriva om blablabla.. så jag gör inte det. Jag vill dock vara bloggaktiv.. vilket låter ganska idiotiskt det med, men vad bryr jag mig? (:


Bella och lisa - på prommis ett par dar' sen


allt om ingenting

Idag kom jag hem från sagda eller osagda kryssning. Det var kul! Men hittade ingen i bra ålder att umgås med. Tack och lov - jag fick umgås med syrran och hennes pojkvän. Jag behövde inte bli helt utlämnad i vildmarken. För tillfället lyssnar jag på blue and yellow, med The used. Grymt bra låt det där altså!.. samtidigt som Malin blomman skickar mig en massa fina bilder - ta mig inte fel... samtidigt som jag även kollar igenom 400 mobilbilder- precis inlagda på datorn... samtidigt som jag har ångest eftersom att jag egentligen bör plugga. Firandet av mig är över och jag kan njuta av mina nya fina presenter och njuta över att vara 15.

Egentligen skulle jag spela med bandet idag, men så blev inte fallet eftersom att jag var på kryssning, så vi canclade hela grejjen. Trist, men vad kan man göra? vi lägger på en tid lite senare istället, så inget går förlorat som tur är.

Presenter från min familia och min släkt - kan vara ngt jag glömt.. men what ever


presenter från vänner


Tacktack!


RSS 2.0