Jag kan inte förstå att jag inte ska till hultsfred

Det känns skit, missar alla favoritband. Men så utursdrabbad som jag är så vill/kan inga av mina vänner, dessa idioter.. haha, älskar er! :)

Dessa band (och ickeband) kommer jag missa.. jävla surt altså
The killers, Kings of leon, Franz Ferdinand, Takida, Erik Hassle, Dead by April, Promoe, Mando diao och många fler, så jäääääkla surt altså.. och jag som ääääääälskar FRANZ FERDINAND! så skitigt

Klassikern: Att äta en korv bakifrån

Ja.. det blev tre coca color, två chipspåsar, en ramlösa smultron/lime typ och en godispåse från godibåten.. mums! anteckna tack! (a)

Så vi åker imorgon, ska bli galet kul.. om man bortser från "lektionerna" + att man dagligen måste lämna in mobilerna på "mobildagis" -.-! Man får typ använda mobilen en timme om dagen någon gång på eftermiddagen eller kvällen, *ljudlig suck*. Så om ni hör av er och jag inte svarar; kom ihåg - mobildagis = jag svarar senare. :)

På bussresan tänker jag ha på mig mina mysigaste mjukisar.. = onödigt, vilket betyder att jag inte har någonting vettigt att skriva så hejsvejs.

BTW, medans jag är borta kommer det kanske komma upp några (inte allt för smickrande) bilder på denhär lilla länken. Tryck på skärgårdsläger så hittar du bilder. :)


Idag:

Nu bär det av till kungens kurva och Skärholmen med Lina den fina från argentina som käkar ballerina.. varje dag typ! :D den var gammal den. Ja, vi ska köpa resegodis till tvåveckorslägret till barnens ö. Har börjat packa idag och resten packar jag i eftermiddag.

Trevligt ska jag iallafall ha med denhär:

BLOGGTÄVLING på GGGGG

jaaa, här sitter man och käkar på rikards nachochips samtidigt som man slörpar i sig coca cola. Det är livet fan.. höhö. NOT! :)

Nej, men jag tänkte ha en bloggtävling - må den lyckas eller misslyckas. Nu kanske det blir så att det inte är någon som anmäler sig.  Men vad bryr jag mig. :) Låter iallafall som en kul ide liksom :D:D  Jaa, det ända man behöver skriva är att skriva en kommentar "jag vill tävla i bloggtävlingen" eller något liknande. Jag kikar in på din blogg och länkar till den i min blogg plus att jag skriver lite information om den. Jaa.. det var det.  Nu ska jag duscha för iii.. :)

För att jag måste

1. ta fram din mobil.

2. bläddra igenom din inkorg.

3. stanna när du räknat till 10 och skriv första meningen i sms:et.

4. gör samma på varje fråga.


Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen?
När imorgon ska vi handla godis och det då?

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Nej går inte

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
haha okej, vad har ni gjort då?

Vilket sms blev du mest berörd av?
Haha, okej jag har sovit och handlat

Vad säger din mamma innan du går och lägger dej?
Så ni kommer hit eller?

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Tönten då

Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
Fisk

vilken skön parodi

Nu har siste man gått - Oskar. Så jävla tråkigt. Och nu sitter man här helt jäkla själv... höhö! :) I övermorgon åker jag iväg.. i två veckor. SHIT! har inte packat ett skit.. busiga lilla jonna. Plus att mina föräldrar säger åt mig att sjunga in min nya låt baserad på boken New moon. wich btw I.... lööööve! :D Under tiden som Oskar, halva Lina och halva A axel bott här så har vi spelat wii, kollat på tv, sovit och typ käkat en massa grejjer. :) Nu ska jag sjuuuuuuunga! tralalalalaaaa..

Nu händer det mycket

På sommaren händer det galet mycket, mycket ska göras, packas och trots att det är sommarlov så har man ingen tid över till att bara ta det lugnt. Det är allt ifrån konfirmationsläger till turkietresor med familjen. Jag är så upp i varv och stressad just nu att jag inte vet vart jag tar vägen.. höhö. Måste egentligen lägga mig eftersom jag ska upp imorgonbitti och hämta upp Oskar från Centralen. Men har FÖR MYCKET att göra, så att sömn ligger långt  ner på måste-listan.

Åker iväg på måndag i två veckor till barnens ö som sagt och har precis börjat packa lite nu. Hoppas jag hinner nu eftersom jag prioriterar annat. Man får se om det skiter sig eller inte.

Jag har föressten skrivit klart min new moon låt :D:D! Skit kul, det gick snabbt. Min första låt jag skrev tog typ ett halvår att göra klar, denhär - en vecka. Det rullar på när man har  brottom. För att den 3/9 ska jag spela på skrapan, ska bli grymt kul. Kom gärna! Mer info om det kommer senare..

Nejfan, jag hinner inte blogga mer idag :) Tur att det bara är  fem min kvar av dagen då!



TWILIGHT INSPIRATION (syftar på låten)

gävleupdate


Lina och jag på tåget till gävle :)


Marcus klär på sig :)


Axel - ler inombords


Bella och Lina


Bella och jag - såååå cooola :)

Bildupdate från avslutningen


Malin


Jag


Lina och Lisa

in i duschen strax

Blev inga bilder idag eller igår, men, haha, kanske imorgon? :)

Imorgon kommer axel hit till stockholm om jag har rätt?, och på torsdag så kommer oskar som ska sova hos mig i två nätter :)

Ja, och jag har börjat på ett nytt låtprojekt. Jag fick inspiration av den här söta flickan som bor i Florida, USA. Att skriva en låt om New moon, och jag är på G, på en dag nu har jag fått ihop 1 vers, brygga och ref. :D Fan vad skönt, denhär låten ska nog gå snabbt!

Lyssna på två av mina andra låtar och lite annat smått och gott på den här länken. Ha det så bra, själv har jag det sjukt bra! :'D

GÄVLE FÖR HELA TJUGOLAPPEN

Nu är det så att jag har vart i gävle, det var sjukt kul :) Det kommer nog upp några bilder imorgon, men för tillfället måste jag sova, för jag ska upp kvart i åtta för att jag ska på konfirmationsgrej imorgon. Kan där emot skriva lite kort;

Dag 1: vi kom till gävle vid.. 9 på kvällen?.. ca.! Vid stationen hämtade erik(c?) och Axel upp oss på sina moppar, kort tid efter det var vi hos axel, vi såg på film, badade och jag och några till vid namn Oskar, Wallin och halva Lina stannade uppe hela natten (Lina somnade altså någon timme senare, dock sov Oskar typ 2 timmar). Själv sov jag fyra timmar - men jag var inte trött på morgonen kostigt nog. Hemma hos axel den natten sov: Danne, Bella, Axel, Matilda, Lina, Jag, Erik, Oskar, Wallin och Koller. Tio pers! ;D

Dag 2: Jag, Bella, Lina och halva Marcus tittade på Dannes, Oskars och Axels träning på två timmar, badade både bubbelpool, vanlig pool och bastade hos axel, cycklade runt i onödan och så vidare.. :) Nu sov vi bara; Oskar, Jag, Axel, Marcus, Lina och Koller. Killarna plus Lina körde tv- (skjut)- spel. Jag försökte.. men jag håller mig nog till residenten den fjärde. + att vi alla lyssnade på hur Koller tog kalken och delade ut.. om och om igen.. -.- :)

Dag 3: Tittade på deras träning igen, frös som fn, badade bubbelpool med bellan, tittade på när killarna spelade tvspel, åååååt maaaaaaat, blev nerdränkt av kuddar, spelade piano och gitarr, tittade på dålig television ;D, vi åkte senare till stationen - jag på oskars cykel och lina på axels moppe - anteckna tack! :) Haha, vi höll i axel och Lina så vi körde brevid dom, haha kuuuul! Tåget blev försenat - typiskt, men dem väntade med oss.. trevligt va? JAPP! HEjsvejs.

PS. De pratar roligt i Gävle :).. DS :D:D:D:D


Opackat och oklart

Idag börjar jag skolan klockan tio med att titta på fotbollsmatch. Tradition i våran skola :). Imorgon är det skolavslutning, och senare på kvällen drar jag till Gävle, har inte packat än.. x) Så det blir idag det! HEjs.

Hittat ett par riktiga godingar

Mina nya favoriter, gooossh! :'D

 
Lite inslag av Fall out Boy och All time low. :D


 
Skulle lika gärna kunna vara Franz Ferdinand, om det inte vore för att sångarna skiljer sig. (För de som inte vet; jag älskar Franz Ferdinand) :)

Fotograf

Idag var jag fotograf på Marlenes och Sandras fest, det var najjjs det! ;) Imorgon är det årskursdag vid mälarhöjden. Bad! :) På onsdag är det skolavslutning, min syster har mottagning och jag åker till gävle. Kommer hem på fredag, på lördag börjar hemma-konfirmationslägret i fem dagar.

Vaknade upp hos sisen idag, var där igår å firade henne och sofia. Bilder kommer senare! :D


Snart blire Gävle för hela slanten

Idag var jag, Lina, Marcus, Rikard och Björn hemma hos mig och titta film :) Twilight, för typ tionde gången! :D Sen lite senare på kvällen var jag med Lina, Rikard och Axel. Det var sjukt kul eftersom att jag inte träffat axel på.. 70 år! :) Träffar honom igen på onsdag, torsdag och fredag då jag åker till gävle. Jag, Lina, Marcus, Bella och Rikard åker. Det ska bli gaaaaaaaaalet kul! :D

På måndag har jag årskursdag.. ska till mälarhöjden och bada med typ årskursen :)
Sen på Onsdag slutar jag.. :D jippie! Sen har Marlene min syster studentmottagning hos oss, och senare på kvällen drar jag till gävle :) Imorgon (eller.. idag? :)) ska jag till Cissie och fira henne.. det är sommar och (inte sol) och vi ska bada i Cissies pool! På söndag blir det gudstjänst! -.-'

Krya på dig bella! <3

Lisa sjunger pippi långstrump

Här är ett galet sött klipp på Lisa, men jag pallade inte klippa så spola till typ 2:35. Annars är det bara att se hela filmen. Den äger vart man än ser det ifrån :)

jag är med i tidningen :)


Coolt va? :)

Drar snart

Japp, ikväll är det avslutningspartaj på song academy. Snart drar jag, men inte riktigt än. Jag hinner skriva en liten snutt och lägga in några bilder. Vi tjejer i sånggruppen har som sagt (eller inte sagt, ingen aning om vad jag skrivit om här i bloggen) fått en eller två låtar. Ikväll ska Martin och Hampus som dem heter visa upp en låt som de har skrivit till oss. Galet spännande. :D

Så här såg Lina occh Jag ut igår när vi serverade på 9:ornas bal


Och såhär såg jag ut :)


Här är min hund från idag när vi låg på baksidan och solade


Och såhär mysigt hade jag idag

solsken

Nu ska jag konstigt nog ut i solen, det var liksom regn för någon timma sen!? :D jaja, man tar solen när det kommer iaf!

Freesteet och cheesburgare

GUUUUUUUUUUUUUUUUUUD vad jag är sugen på en cheesburgare :)

btw, bli medlem här; http://www.freestreet.se/?r=2363
Mycket bättre än alla andra gratisklädersidor. SÅ lätt att vinna poäng

Bild update


Jag trött som vanligt - påväg in till grönan med Lina


Rikard leker pingvin vid långsjön


Emelie och Jossan backstage på grönan


September och hennes dansare backstage


Marie Sernholt och jag backstage


Utsikten från grönan


Lisa på grönan


Lina och Gabriella i Fruängen

Jag på Gröna Lund i söndags 31/5




aaarrrggghh!

Jag vet att det inte blivit så mycket skrivande, vilket jag egentligen vill. Men man måste kunna skylla på skolan och musiken, fuuullt upp! Men i går sjöng jag på grönan och idag spelade jag upp med skolbandet :) gick super. Videos och bilder kommer.

Twilight

Det vi alla har väntat på, självklart. Men är trailern vad vi hoppats på, inte från min sida sagt, men jag slår vad om att filmen kommer att bli super, eftersom jag är ett typiskt Jacob-fan! GO JACOB! :'D <33

RSS 2.0