Nu bär det av..

..mot fridhemsplan. Om bara 20 min ska jag dra ut till bussen. Ha det gött, det skall jag iallafall! :)
Skål!

Come on Come on!

FileDropper Free File Hosting

Scotty doesn't know..

Idag pluggade jag som ett fån i svenska, men hann jag redovisa? Nej! -.- Aja, blir av imorgon, hoppas jag. Ska eventuellt till dramaten med skolan ju. Blir också eventuellt på onsdag. Sen ska jag vara klar med spanska imorgon.. usch? ja! Kommer inte klara av detta. Så kanske blir ett ig då.. -.- hata spanska!
Sen efter skolan träffade jag skitsöta Martin, skittrevligt! Såg på eurotrip, hellyeah! den filmen äger :'D Imorgon blir det klippning för min del :) och på torsdag tror jag att jag ska träffa erik, lära honom spela gitarr ;D Sen på kvällen blire dBlis! :) skönt!

Jag hette Olle i mitt förra liv

Jag lovar.. ett test på facebook sa det, så det måste ju vara sant, ellerhur?

Sunday, bloody sunday

I fredags var det kräftskiva för fulla muggar med favoritflicksorna minus två! Vi hade det trevligt, och nu denna dag var det colan jag fick skrika mig till.. hah, malin fattar! :'D Igår var det grillpartaj i sjöängen, det fanns dock ingen ketchup, mer än Johannas pruttketchup, så det räckte bara till en korv till mig. Lina fick sig ingen x) Och sen glömde vi att lägga in korven i kylen under natten, så de var vi tvugna att slänga sen! X) Jaja, det blir som det blir. Och idag har jag gjort hela steg 27 i svenska typ. Enkelt när man väl startat! så hoppas på att redovisa det imorgon. Sen är det dramaten med grupp 4 5 och 6 (min grupp) i svenska. Så mycket mer vet jag inte!
Över ett år gammal bild, härliga minnen :)

Har någon glömt..

ojojojojoj.. nu blev det stopp! Sitter här och lyssnar på she is med the fray. Härlig låt det! :) Ikväll blir det kräftskiva med flickorna, ska bli asmys! Sötnosen Sofia ska ta med kamera så så fort jag fått dom, ska jag lägga in.. mihi!.. michigan! (a).. remember Malin? Skall vara där om två timmar men sitter fortfarande med handduken virad runt huvudet. Får väll börja fixa mig! Ska bli en minnesvärd kväll, precis som förra året!

Grattis till Sofia som fick MVG på sin novell! :)

Tyvärr kunde inte Lisa och Bella komma ikväll, eftersom båda två ska till gävle.
Men istället fick vi iår Sofia och Christine med oss. :)


Skrapan

YES! Imorgon någon gång mellan 17-19 skall jag uppträda på skrapan. Jag ska spela tre av mina egna låtar, och så tänkte jag avsluta med en cover. Jag vet att det antagligen inte kommer vara lika mycket folk som förra gången eftersom det då var folk som tävlade.. och ja, att det var MASSA som tävlade. - publik. Nu är det bara jag och två andra musiker/band. Men bara kul att få spela igen, och nu pågrund av att dom ville ha mig där och inte för att jag själv ställer upp i tävlingen :'d

Puss, måste få sömn.. och plugga ;)

Godnatt


Malmköping - ett riktigt härligt place


Saknar konfamänniskorna


RSS 2.0