Turkiet steker och jag fett med leker (a)

Ar right nu i turkiet mina vanner! Jag har badat och solat galet mycket. Det konstiga ar ett det typ bara bor engelsman pa dethar hotellet. Men det ar najs anda (a). Saknar alla mina vanner, men jag komme hem snart sa da far ja traffa er. Haha, det ar lite svart med alla sms jag inte kan svara pa. Men ni ska veta at fastan jag inte svarar saknar jag er anda. Imorgon ska vi pa nagan tvadagarsutflykt, ska nog bli bilder. hihi! Men systerish vantar pa att fa datorn. Hon biter mig av ren ilska. Puss!

Glöm inte att checka in min myspace och tyck till.

Bra kritik, dålig kritik - jag vill ha allt! :)

http://www.myspace.com/jonnaandersdotter


"En riktig jävla liten guppy skorpinjon dumbo geeeek med riktigt stora jävla öron!!" citat av Lullebulle

Skogås är en fin plats :) (a)

LUKAS!!!!

SÅ SKÖN DU ÄR LUCHAS! :)
Du och jag och våra öron... haha!

Hej Lukas! :)

Ville bara säga hej till en god vän, han heter Lukas Oxhammar! SÅ.. hej.. typ! (a)


Lisa och Bella sötnöts

Lina och jag i väntan på sötbella och gulllisa :)

Idag fick jag och lina äääntligen träffa våra sötnosar Lisa och Bella, och jag skulle ljuga om jag sa att de inte hade mycket spännande att berätta. Vi åt på donken as usual. Jag shoppade faktiskt upp alla mina new yorker pengar. ALLT på rean också. Skönt att veta att man kan shoppa mycket för så lite. Jag köpte - konstigt nog - en handduk, den var gaalet söt så jag kände mig tvungen. Det var ju lixom en stor smarrig glass på den :) Jag köpte även underkläder och två oversize t-shirts. Så det var najs!

Jonna och Lina glider in med guldkortet

Rummet är fixat, jag har vart ute å joggat och jag har även vart på självaste gröna lund med Lina my friend. Frittfall är som skönast i mörkret vill jag säga. :)

Har läst lite om mitt stjärntäcken - firren. Ganska coolt hur det mesta verkar stämma. Dock gör inte det såkallade "dåliga självförtroendet" som fisken skall ha det. Resten - både positivt och negativt verkar stämma hyfsat.


Jag ska försöka lägga in bilderna imorgon Lina :)

Kärlekscitat

"Kärlek vid första ögonkastet är den mest utbredda ögonsjukdomen."  "Amor är en dålig skytt. Han träffar som regel inte alls den han siktat på." "Det finns många människor som aldrig skulle ha blivit förälskade om de inte hade hört talas om kärlek."  "Den kärlek som har uppstått plötsligt tar den längsta tiden att bota." "Tänk om man kunde skilja på äkta och oäkta kärlek på samma sätt som man ser skillnad på champinjoner och flugsvamp."  "Det är med kärleken som med mässlingen, den är farligare ju äldre patienten är."

Jonna the fish and Lina the oxen :)

Läste lite om mitt stjärntecken, och det visar sig att jag passar mycket ihop med Lina som vän. (Vilket j.ag iofs redan visste (a)).

"En matchning som fungerar överraskande bra är Fiskarna och Oxen. Fiskarna gillar Oxens praktiska sida och deras jordnära attityd, medan Oxen uppskattar Fiskarnas känslighet och fantasi."

Frittfall i totalt mörker

Imorgon drar Mallan Blomquist till London, den lyckoosten ska få shoppa i min favoritstad :'OOO grrr och morr på dig! :)
Jag är iallafall på min fjärde sida av min novell, imorgon blir det mer :)))). Senare imorgon ska jag och lina, eventuellt några mer? dra till Grönan. Det är så chill där på kvällen. Frittfall i mörkret - härligt!

Idag har jag vart med Malin, rikard kom inte han ;). Malin kom hit vid lunch ca, fast jag hade precis ätit frukost. Vi började dagen med att prata.. och hon vek ihop mina kläder hon. En trevlig typ hon den där malin (a). Vi drog senare ut och cyklade runt i våran hem(någonting) : Segeltorp. Malin fastnade i några bilringar för dom som vill veta... ;)

Nu lyssnar jag på självaste Eric Hassle med låten hurtful.. lalala... What I did to you was hurtful.. lala! :D Var ett tag sen.


Hit ska Malin - saknat det stället :)

Sitter på gamla datorn

Så jag slänger in några gamla minnesbilder, härligt!


Every Day

Every day,
Every night,
I wanna see you baby,
stayin' by my side.

I'm going down on my,
on my knees for you.
For your love i'd do it,
for your sake, believe I do.

If you don't love me,
why do you raise my hopes?
no matter what happens,
I can't let you go.

You got it wrong,
I didn't wanna hurt you.
I wanna be all the world to you.

Oskar

Jag är inte säker på att du ser dethär.. antagligen inte. Men du ska veta att du betyder mycket för mig och att jag aldrig kommer glömma dig. Glöm mig hur mycket du vill.. tvinga bara inte mig att radera mina minnen av dig. Förlåt?


Plain White T's - minneslåt


sant

Jag och Malin


Lina is a bigshopper

Idag har jag vart i skärholmen med Lina, jag köpte en tröja från JC vilket var mycket trevligt. Hittade en kofta också, men har inte dom pengarna just nu såå.. blev inte den. Lina köpte endel hon också. Vi har även kommit på att vi ska börja ska börja åka skateboard eftersom båda har en :).. och att vi ska flytta ihop tillsammans när vi flyttar hemifrån. Hon ska inreda hallen, du vet "första intrycket". :) och jag ska inreda köket! :D, ni vet husets hjärta. Sen för bara några timmar sen kom jag hem från heron. Var där med Marlene, Basse och deras kompisar. :) Träffade Boks flickvän, kul :D Vi bowlade, jag Basse och Marlene var på en bana.. och vem vann inte om Basse? ;D Kunde man nog gissat sig till (; Systrarna Hall är sig lika.

Imorgon kommer rikard hit tror jag, han är en höjdare på att trösta! :) Tack!
Förlåt


Jag är bara skit

jag gör bara fel..

Grejer att göra - stora som små

  • Följa Lina till Skärholmen.
  • Plugga.
  • Packa.
  • Träffa Bella och Lisa tror jag. :)
  • Turkiet.
  • Åka till Johannes och Lukas där de bor i vidja.
  • Städa rummet.
  • Gå ut med Wilma.
  • Jogga.
  • Sjunga in min nya låt.
  • Få mitt leg.
  • Sjunga och spela på skrapan (3/9).
  • Måla naglarna.

Jag kan inte genomföra något som inte känns rätt fullt ut

"Now you've gone away
Don't worry it's ok
That you're gone away
Further than yesterday
But you'll never leave these scenes
My mind replays"

Jag älskar att skriva!!

Fy vad jag älskar att skriva.. och då menar jag inte i bloggen som givetvis också är trevlig att skriva i. Utan jag älskar bara att skriva. Jag håller just nu på att skriva en novell, men när jag kände att språket inte riktigt räckte till ett MVG fick jag en liten idé. Jag började läsa min förra novell jag fick MVG på, och jag är bara så kär i den. Jag ska göra allt för att min nya novell ska bli ännu bättre. Vilket betyder att jag måste börja läsa mycket igen. Det är när jag läser som jag själv finner min egna fantasi och det är så mitt språk förbättras till yterligare en nivå. Så jag tar nog med mig ca.. 5 böcker till Turkiet tror jag :) Det borde räcka!


Detta är min bästa vän :)
Och lina, även fast du inte alltid kan hjälpa mig så finns du alltid där.
Jag kan prata med dig, och fatta beslut därifrån. Du är en äkta bästa vän!

Utklipp från min novell jag skrev i våras

"When I opened the door my butterflies got there own butterflies. Those gray eyes had to be magic. Those gray eyes made my legs shake and those perfect lips made my mouth want to touch his. Just thinking of him make my metal hart drown and roast in deep water. I can't get up, but it feels so good."

Thats how every girl want to feel, but it's hard.


on my way to borsta tänderna

Ja, jag somnade faktiskt om igen.. som tur var annars skulle jag sova hela dagen idag och det vill ju ingen av oss. Åker till gävle snart, wuiiiiee! :) Synd att Rikard inte kunde åka upp bara. Jag bli upphämtad här om bara en kvart typ sååå... hejdå! Saknar alla människor jag inte träffat på länge. Men ha det som sagt!

Jag vaknade halv sju.. av mig själv!?

OSTPANKAKA VAD JAG VAKNADE TIDIGT. Jag som somnade typ halv två.. :O:O Jag sov fem timmar.. vaknade av mig själv.. är pigg? Altså det är något fel på mig. Nej..nej... nej.. det här är fel.. nej.. nu ska jag ta och försöka lägga mig.. 06:30.. fy skamm!

Gävle nästa

Jag kom inte in tidigare idag.. jobbigt! (eller ja.. tekniskt sätt igår) Men nu är jag typ 56567 grader varm och måste sova.. dock inte för att jag är trött men... jaja :) Ska åka till gävle imorgon, kommer hem på söndagkväll. Men det kanske blir något bloggande emellan.. om jag får låna axels stora tv.. till dator :D:D Ha det.. jag ska ha kulkul iallafall + att jag nu ska sova.. mindre än 9 timmar :) duger åt mig (a)


Sitter på gamla datorn.. och hittade en bild på mina gamla vänner från Segeltorp :)
suddig bild dock

PUSS OCH KRAM HELA .. :).. tiden typ

Jag har ett mycket stökigt rum..

Detta rum måste städas.. och jag åker i övermorgon, eller tekniskt sett imorgon.
Jag måste även packa till Gävle, + börja packa till Turkiet.
Jag måste gå till a la banken och fixa leg.. banken finns antingen i västertorp eller fruängen.. hard work work.
Jag måååste uppdatera min mobil, för den dör hela tiden.
Jag måste sy en massa kläder det är hål i.
Jag måste rensa mitt rum, för jag har för mycket grejer som jag inte kan ha någon stans.. därför det blir stökigt så snabbt.
Jag måste komma på vart jag ska ha min bibel jag fick på konfirmationen som jag aldrig kommer läsa.. någon gång..hm, kanske blir på vinden.
Jag måste sjunga in min nya låt, så pappa har något att göra när jag är borta ;)
GOSH.. och allt detta typ imorgon.. uuuuuuschhhhhh vad jobbigt. Jag pallar inte.. nu ska jag sova.


Jag har 14 byxor

.. Jag märkte det idag, jag har minst 14 byxor om jag inte räknar med mina mjukisar :) Det är lite roligt.. haha för mig iallafall.

Alla har lite olika historier.. höhö.. :)

  • Mina blåa chinos köpte jag på bikbok's endagsrea med Lina och Lisa. Det var 50 % off.. så både jag och lisa köpte sånna :)
  • Mina blåa slitna jeans och mina bekta slitna jeans från Gina tricot i slussen. Det var första gången vi tjejer åkte och shoppade där. (Jag, Lina, Lisa och Bella). Det var även där som Lina bestämde sig vad hon skulle köpa till mig i födelsedagspresent. :) Typ alla köpte jeans tror jag + att bella köpte en tröja.. vi gick senare och åt på donken.. as usual u know.
  • Mina gråa stuprör från cheep monday - Malin har likadana + att min syster har tagit sönder cheepmonday märket därbak.. -.- likaså som hon har förstört mina svarta cheepmonday.. stort hål i dom..  men köpte ändå nya :)
  • Mina rosa baggy jeans - ärvde dom från min syster som inte kunde ha dom längre.
  • Mina höga jeans - köpte dom på bikbok - Lisa övertalade mig att köpa dom :)
  • Mina mörkgrå nära intill svarta lösa jeans - ärvde dom av marlene. Det lite småroliga var att för ett år sedan.. så var dom baggy på mig.. nu sitter dom typ tajt (a). x)
  • Mina svarta cheep monday (inte dom som gick sönder). Jag och Malin hade beställt biljetter till Simple Plan konserten. (Lina hade inte bokat än typ). Jag och Malin hade iallafall köpt simple plan tröjor på punktshopen. Nu behövde vi bara ett par svarta jeans som funkade till.. som inte hade hål i sig :'). Så vi drog till weekday och ja.. där hittar man ju allt :D
  • Mina gråa chinos - mina första chinos från cubus i centralen <3 :D
  • Mina blåa trasiga jeans - Köpte dom typ ganska precis innan jag började i ks för snart 2 år sedan. Då var dom knallblå.. och inte trasiga. Nu är dom typ blekta och har hål lite här och var. Och jag kan lova att jag bara gjort ett av hålen.. och det var det lilla. :) Mina favvisar.. men lite pinsamma då det är ett hål i rumpan. Ännu pinsammare eftersom jag drog upp det ännumer när jag skulle gå över segeltorpsskolans grind. Och tomatpinsamt när jag kom på att man kunde gått igenom en dörr.. ellerhur lina? (a)
  • Mina jeansleggings - fick dom i födelsedagspresent av Linda :) Skitskööna.. när jag fick dom av henne så sa min kusin vad det var i.. tur som jag har hörde jag inte vad han sa. Så jag blev ändå överraskad när jag öppnade. Men blev lite förvånad när han en sekund senare sa "sa ju att det var ett par byxor" :) Sötalbin!
  • Mina baggyjeans.. :) är kärleken själv. Köpte dom inför 8an. så precis ett år sen.. det jättejättetråkiga var att typ en månad efter att jag hittat min kärlek.. hittade alla andra i min skola också dom.. det är berättelsen om hur halva min skola hade baggyjeans från gina tricot. JA! :)
  • Mina jeanschinos.. från topshop.. ett klart val jag hade suktat efter i veckor.. :)

    om du fortfarande läser är du konstigt  :)

Här är dom flesta :)

Intressant..? Svar: Nej!

1. ta fram din mobil.

2. bläddra igenom din inkorg.

3. stanna när du räknat till 10 och skriv första meningen i sms:et.

4. gör samma på varje fråga.

Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen?
Är du med Rikard?

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Haha, hej hej.

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Älskar dig min bästavän.

Vilket sms blev du mest berörd av?
Du följer efter vart jag än går?

Vad säger din mamma innan du går och lägger dej?
Va?

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Hur mycket pengar är det jag ska ge dig nu igen? Var det 220?

Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
Några mil...

Break up song?


Den 3 september..?

Då ska jag uppträda på skrapan, kom dit everyone! :) Skriver mer om tider senare. Jag ska iallafall sjunga tre av mina låtar:

Låtar jag ska spela:

  • This is not me - Den gamla vanliga hederliga.. u know :)
  • Loosing Faith - Den nya som i princip bara familjen och konfamänniskorna hört :)
  • Why can't I breath? - because I'm under water // Rikard :) (a)

3 Juli.. :-) och rikard

Nu sitter jag här med Rikard igen :).. han har tjej! :D:D:D

Nu ska jag berätta lite om dom här:
  • Petra (hans tjej) och Rikard blev tillsammans den 3 Juli.
  • Det är Antons vän.. hon Petra altså.
  • Hon är blond.. :)
  • Hon är 159 cm lång (a)
  • ...Hon heter Petra.. :)
  • OCH; hon är halvfinsk.

    Nej, jag får inte ut så mycket mer av rikard.. men hon verkar som en jättetrevlig typ :D
    ALL LYCKA ÅT ER :'D
Detta är min vän... Rikard :)

Om du ska sätta läppstift på en gris, tänk på att det ska matcha grisens hudton

Tjenixen, sitter här med rikard i min säng! ;) Haha, han kom hit på moppen sin, och nu checkar han igenom låtar på min mobil.. naaaaajs! :) Har som sagt eller inte sagt vart i skogås - trångsund. Igår var jag på något bad där.. kommer inte ihåg vad det hette, men det var najs iallafall (a). Det var Lulle, Jolma, Elsa, Filip, Lina, Tessan och Elsas friend :) Senare drog jag, Lina och Lulle till Vidja med Johannes. Vi var uppe till typ klockan fem, sen vaknade vi klockan typ 12 av att min mor ringde mig.. dumdum. Så på grund av henne vaknade vi.. vi åt frukost, hälsade på hans sysslingar som var mycket trevliga, träffade Emelie för första gången. Hon var en trevlig prick hon med! :) Vi åkte ut med johannes båt, tittade på I'm legend och så.. trevligt. Jag och Lina åkte hem.. och nu sitter Rikard här vid min högra sida.. :)

Flaggstångsknoppspoleringsmedel!

Inatt hörde jag fåglarna börja kvittra och jag tyckte att det var dags att lägga sig

Blev nattinatti klockan tre igår vilket betyder att jag har sovit.. 8 timmar. Det brukar vara bra för mig! Om jag sover mycket längre blir jag bara seg. Nu är jag pigg som en.. pigg människa. Idag ska jag eventuellt följa med Lina att köpa korv med bröd typ, som hon ska ha till grillningen idag. Själv har jag redan grillkorv hemma ;)

Ja, så ikväll blir det grillning i skogåstrakten :) mys! Nu - blir det lite att plugga vidare på min novell.. men bara lite. Måste vila fingrarana lite också! (a)


Min novell

Bara för att jag inte pallar plugga längre.. jag sitter klockan halv tre på natten och pluggar svenska, det är fy skamm!

Men bara för att jag älskar min novell så mycket ska ni få läsa lite om den. Har bara kommit en och en halv sida en så länge men ja.. började lixom för typ tre-fyra timmar sen så det är ändå lite skillat :'D

Det handlar om en sextonårig homosexuell snubbe som precis börjar förstå att han är..ja homosexuell ;) Han börjar fatta känslor för sin barndomskompis som är hetro.. lite synd :/ + att det är en annan tjej som börjar gilla denhära homosexuella snubben.. tycker du det är krångel? Då ska du veta vad som händer sen.. :) Jag vet det inte ens, men jag kommer dit sen ;D Är på god väg här!.. älskar att skriva (a)

Haha, skönaste snubben


Trånkan för hela slanten

Ja, idag har det hänt mycket.. för att sammanfatta; Lina, Huddinge, Donken, Lukas, Skogås, Plop-plop, Jolma, konstig cykelsnubbe som fiskade, bad, Trångsund, Linas place, donken (igen) bio med Lina och Luchas, brüno.. hemma framför datorn.

Got it? :) Ja, badade i typ skogås/trångsund.. x) Ska grilla där imorgon jaoo! :D Blir korv med bröd för min del! + att timothy kommer hem imorgon så han kommer med för en gångs skull :D:D. Synd bara att Jesper G är på landet och att Jonas är i Grekland, men dom får ha det så kul där (a)

Men nu ska jag skriva en novell :D.. ha det!


Saknar Bella och Lisa
(gamla bilder)

Seth & Ryan

Seth: So, what's the GP, RA?"
Ryan: I have no idea what you just said.
Seth:"Game plan, Ryan Atwood
Ryan: You're just using initials now?"
Seth: Yeah, it saves time.
Ryan: Well not if you have to translate.
Seth: GP.
Ryan: Game plan?
Seth: Good point

Jacob Black

Sitter och tittar på twilight för 898097777777 gången. Haha, älskar verkligen Charlie, så jäkla skön. Läääängtar så tills den 20 november, då ska jag få se Taylor Lautner på storbildsskärm. Jag är sååååå kär i den människan! :'D


Så blev vi fyra

Jag sitter hemma hos Lina. Lina hon själv vaknade för bara några timmar sen, jag dock - förra seklet. Vi har iallafall hunnit äta frukost, tittat på tv och spelat wii. Senare blir det kladdkaka :D

Igår var Jag, Lina, Lulle och Jonas på grönan. Jesper gav oss en no-show. Inte svarar han heller på mobilen. Men vi hade trevligt ändå, fastän det var så folkfullt det bara kan bli. Gick i spökhuset, lite sådär småscary. Men det var typ bara tre människor som skrämde så det kunde ju ha blivit liiiiite (om inte mycket) läskigare. Ja, och efter allt det som hänt.. så är det bestämt. Jag åker till Gävle. Åker väl om kanske någon vecka om inte mindre.

Men har inget annat att skriva..


Detta är en bild.. på mig och Lina.. :)

Joseph Arthur

But right now
Everything you want is wrong,
And right now
All your dreams are waking up,
And right now
I wish that I could follow you
To the shores
Of freedom
Where no one lives

But right now
Everything is turning blue,
And right now
The sun is trying to kill the moon,
And right now
I wish I could follow you
To the shores
Of freedom
Where no one lives


donken för 4 gången på 4 dagar..

Haha, det blev ingen bio. Däremot blev det donken ikväll igen. För andra gången idag. Menyer båda gångerna.. (a) Imorgon bär det av till Gröna Lund! :D Japp, tror det blir Lina och Jonas iallafall. Men fler ska det bli! Fan, måste plugga. -.-

Det heter näsa, inte nos!

Haha, skönaste från 25 sekunder!
Observera detta Lina, du&jag humor :'D

Godnatt donken, godmorgon bio!

Donken var mums, men snart ska jag iväg på bio med the gäääng :'D Ingen aning vad vi ska se, haha. Men det löser sig alltid om man har pengar  i fickan eller ett S i sin ärm. :) höhö, med det sagt, hejsvejs.. Lina hälsar!


donken

Ja, mitt internet är tillbaka! Idag (snart) ska jag till huddinge - donken - träffa några sköna människor från konfalägret + några andra. Mums, haha, blir donken för tredje gången efter att jag kommit hem. Kom hem i lördags (a). Men det är sån jag är. 


Systertime

Nu sitter jag och tittar på Europtrip, men nu ska jag och min syster baka kladdkaka


Adele

I've made up my mind 
Don't need to think it over
If I'm wrong I am right
Don't need to look no further
This ain't lust
I know this is love


But if I tell the world I'll never say enough 'cause it was not said to you
And that's exactly what I need to do if I end up with you


Should I give up or should I just keep chasing pavements
Even if it leads nowhere or would it be a waste
Even if I knew my place should I leave it there
Should I give up or should I just keep chasing pavements
Even if it leads nowhere

frääänaste musiken


För att vi är såå schööna :)


Detta är en tjej jag saknar otroligt

Trots att en bild säger mer än tusen ord så.. skadar det inte.

The Hives, sjunga överallt, Malmköping, skobilder, Neverstore, Stallarholmen, skidbacken, My Chemical Romance, Falun, Boys Like Girls, Gamla stan, valborg, Jonas Brothers, plattång, Simple plan, studsmatta, Gröna lund, bryggan, långa promenader, "bajs ger dig vingar", skärholmen, prickigt hår, den perfekta kvällen, sjalar, snebena gånger 1000, lekstuga, johan och tom (a), simple plantröja, sveavägen, skolavslutning08, godis, intriger, vänta i 11 timmar i kylan, NRJ, snopp av sand, egnagjorda kedjebrev, kräftskiva, hårspännen så det räcker och blir över, glass, tunnelbana, kung, sola, cheep monday, krullhår, smink, tontals med bilder, maskroshjärta, prata i timtal om allt och inget, playahead, övernattningar, gratiskonserter, spela gitarr, midsommarstång, alltid hålla ihop, marabou, smultron, långbroparken, cykla i regnet, donken, fruängen centrum, kladdkaka, kyla, hata fjortis-period, blondering gg 1000, klippa lugg, letan efter svarta jeans, 12 april 08, "min svenska är bakåtvänd" "hela du är bakåtvänd malin" "jo, jag har ju rumpan däruppe", på hälsans stig har man hälsan i behåll. Men det viktigaste ordet av allt är nog Malin, saknar dig Malin.



FRANZ FERDINAND

idfcubvoiudfnxcvoijesfdoäivhnrsoiudfhvosidhnfgovisehnrdfogvinesfodvic, jag har damp. Om bara några dagar ska massor av människor vara på hultsfred och se på mina älsklingar franz fredinand, och jag är inte en av dom. Skulle kunna börja gråta, så hemskt är det! UUUUUUUUUUUUUUSSSSSSCCCCCCCCCCCCCHHHHHHHH!!! 

"Alla heter Glenn i Göteborg"

Japp, då var konfirmationslägret iallafall slut. Vilket både var skönt och sorgligt. Jag kan äntligen få sova i min egna säng, duscha i min egna dusch, äta min egna mat, titta på min tv, använda mig av min dator.. och det.. när jag vill. Yes! Men samtidigt så saknar jag redan alla människor. Gud vilken härlig samling grupp dom har fått ihop. Skulle aldrig ångra domhär två veckorna. Skönare människor får man leta efter, tack för två underbart roliga veckor. Hittat vänner jag starkt kommer hålla kvar vid.



Vad vore jag utan dina andetag?

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu
Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

Min klocka har stannat
Under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi
Inuti är du fjäderlätt och vit
Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår
Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
Om du inte ser på
Och genomskinlig grå

Vad vore jag
Utan dina andetag
Vad vore jag
Utan dina andetag

på landet mitt

Ja, så blev det iallafall. Landet för hela slanten. Bilder ska komma, antingen ikväll eller imorgon, upp ska dem  iallafall.

Idag konfirmerade jag mig, trevligt. Fast jag kanske inte ska påstå att jag passar så bra i kåpa. Haha, vi körde olika pjäser, sjöng, åt torrt bröd och såvidare.. ja ni förstår. Men nu ska jag iväg och spela spel med familjen :) Jag slår vad om att jag vinner.. (a).. haha, not. Tror jag aldrig vunnit ett spel om man inte rknar med kortspel eller wii. HAH!

Kör en sånhär, bara för att det är så otroligt kul (för mig) :D

1. ta fram din mobil.

2. bläddra igenom din inkorg.

3. stanna när du räknat till 10 och skriv första meningen i sms:et.

4. gör samma på varje fråga.

(kör nerifrån i inkorgen :))
Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen?
Jag slutar snart, ska vi ta spruta idag?

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Sitter du på bussen nu?

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Kom till the banan innan ni går för att käka.

Vilket sms blev du mest berörd av?
Kolla på barnkanalen, skitsöta. Haha!

Vad säger din mamma innan du går och lägger dej?
Vad hette bandet din mupp?

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Okej, tack.

Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
Jag har feber, så jag tror inte att jag kan äta pizza imorgon.


.. skitkul, inte!

usch på mig!

Jag ska skriva när jag kommer till landet. För tydligen.. ska jag det? Hade tänkt att träffa konfirmandkompisarna ikväll.. men icke? -.- Jaja, bilder och text kommer. saknat hemmet, och nu ska jag iväg.. trist.

RSS 2.0