Programmet sponsras av..

Jaa.. det är jättetråkigt att jag inte hinner skriva på samma sätt som förut. Men huvudsaken är att jag försöker, och att jag gör det när jag hinner och har lust. :) Ikväll kanske jag ska sjunga in en låt, men jag mår lite dåligt så får se. Annars ska jag nog plugga engelska. Trevligt? nej!

Imorgon ska jag ha sista repet innan grönan, jäääklar! Läskigt som pluppen.

Vidare till How i met your mother


sääääääääääng

Guud, nu måste jag sova! Tänker inte skriva "mer".. mina trötthet dör av trötthet :O


Musikdag

I morse var jag hos Zanna, vi tjejer repiterade våra sommarlåtar, och mer rep blir det. Uppbokad i princip hela veckan. Efter sången åt vi på donken, men kort tid efter var jag tvungen att dra, eftersom jag hade bandrep. Bandrepet gick bra, vi gick mest igenom Malins låt. När jag kom hem kollade jag på gossip och både påbörjade och gjorde klart hemkunskapsuppgiften. Inte så svårt, skulle bara "köpa" en massa grejer under en speciell budget till "min nya lägenhet". Men nu börjar jag dock oroa mig för imorgon, jag ska ha debatt på Svenskan, och jag känner att jag inte är tillräckligt förberädd, får nog sätta igång och läsa på!! Annars i princip fullbokad vecka. Imorgon fyller papsen år, grattis! :)

Måndag - Pappa fyller år.
Tisdag - Sångrep.
Onsdag - LEDIG efter skolan! :D
Tordsag - Sångrep + bandrep
Fredag - Sångrep
Lördag - Ledig! :)
Söndag - Sjung på grönan

Cykelsnubben är på G

Ja, snubben med cykeln! En galet cool och ambitiös kille som ska cykla hela vägen från Göteborg till obestämd plats. Det är vi som bestämmer om han landar i Malmö, Berlin eller Peking. Läs mer här och bli medlem!

http://www.facebook.com/group.php?gid=198637590214



Lisa, Marcus, Danne och Bella - i torsdags


Tröja


Den här skulle jag vilja ha, synd bara att den är V-ringad

Childhoodkonserten

Japp, idag kom jag till landet och jag åker hem imorgon. Ikväll blir det godisätarkväll framför robinson. Jag har precis gjort sallad så snart blir det väl middag. Trevligt för mig då!

Imorgon ska jag ha sång och efter det blir det rep med bandet. Perfekt, uppvärmd och uppsjungen! Och ja, det är klart nu, nästa söndag den 31/5 ska jag sjunga i någon ynka minut på grönalundsscenen. Jippie! ;) Jaja, kanske inte så mycket men lite är bättre en inget, och det är ändå erfarenheten av att stå på scen jag söker efter just nu. Så jag ska sjunga Idas sommarvisa med September ;) Hoppas det går bra! Go childhood!

Nästa vecka tror jag är sista veckan för redovisningar, då sätts betygen. Galet vad tiden går snabbt! Snart sitter jag i badkaret med glasögonen på sne och halkmatta under rumpan med mitt krulliga, gråa hår som kittlar mig i nacken medans jag ropar på Börje för att jag behöver hjälp med att ta mig upp. Läskiga tankar!

"You don't know what you got until you're missing it a lot"

Guud vad jag är kär i "hurtful", som btw finns lite lägre ner på sidan, eller längre bak i bloggen. Man måste vänta på att ljudet ska komma i några sek. :)


G to the abriella

Japp, igår - 21/5 fyllde bästa vännen Gabriella Ström år! :D NU är hon lika gammal som mig och Lina! :) Det var som sagt henne vi firade igår! Hon är en grymt betydande vän och här kan ni läsa hennes blogg! (: Gratta henne!


Vi sprang och vi sprang

Jaa... okej nu har jag inte skrivit på flera dagar, men jag har faktiskt inte hunnit. I tisdags.. vet jag inte vad jag gjorde.. plugga? det var allt för länge sen. I onsdags var jag med Lina, Marcus och Lisa i skärholmen och shoppade presenter. På kvällen var jag på Marlenes klass studentskiva. Igår köpte jag och Lina guldkort på grönan (mitt kort blev grönt btw) :) Jag köpte även lite andra nödvändiga saker, som kalender, vilket jag behöver just nu eftersom det händer så mycket just nu och jag inte kan hålla koll på det. Jag köpte en plånbok eftersom min gamla var sönder. En till present blev köpt och jag köpte en skolavslutnings/konfirmations-klänning. På kvällen firade vi Gabriella, vi grillade. Hade kul.. tills.. det var några snubbar som kom med värsta tjocka trädgrenar och hotade med att slå oss. Det var ganska läskigt, men vi sprang till närmsta hus. Blablabla.. och vi klarade oss bra, bort från dem. Förutom en liten olycka, men min vän mår bra nu och mer än så var det inte. Vill inte skriva i detalj!

Idag ska jag på grönan med Lina, Albin, Lisa, Bella, Danne och några eventuella mer som inte jag riktigt vet om. Ska bli kul, men nu ska jag iväg till frukostbordet! Bilder från igår och idag kommer. see you.

ivääg

Ikväll ska jag har rep med bandet, ska bli sjukt kul eftersom vi ska bygga ihop Malins låt. Fast idag ska inte Jenniför vara där - trummisen. Så vi kör mer en planering av låten, än att repa in i skallen.

På torsdag fyller Bellatötisen år! :) Grattis i förskott. På onsdag ska jag och Lina köpa present till henne, och jag har insett att jag bara har nätt och jämnt med pengar för att köpa present till henne och klara mig de sista dagarna innan pengarna hoppar in igen på kortet, och det jobbigaste är att jag bara vill shoppa.. :) det finns en massa grejer jag vill ha. Men om det är något jag har lärt mig så är det att kompisars glädje går typ miljardes kilomiter före kläder.. ! :) Dock kan man ju drömma om kläder, här är grejer jag vill ha, men inte kommer få på en månad eller två.. eller aldrig;


Till mina gråa cheepmonday jeans.., :) viiiill haaa!!!!

Killar är som sniglar - antagligen har de någon funktion, men det är svårt att se vilken.

Nu ska jag sova, har föressten fortsätt lite på mina låtar. Gör framsteg iallafall! :)

Härlig Twilight musik


Musiknytt

Japp, en grej som jag kanske glömt att nämna var att jag blev en av finalisterna till skrapans öppna scen. Nu kommer jag hamna upp på spotify med min vingliga, darriga och lite annorlunda version av This is not me. Jag har ingen aning när, men om/när jag hör något ska ni bli uppdaterade. + Att jag någon gång i höst ska spela på skrapans scen i ca 15 min. Man fick välja längre tid men jag känner att jag inte har tillräckligt låtmaterial för det.

Den 31 Maj ska jag typ sjunga på grönan med några andra människor, men jag har ingen aning om hur det blir eftersom jag känner att vi inte övat någonting. Det är freakat!


Idag repade jag med bandet, vi spelade först min låt, vilket gick bra. Sen spelade vi Malins låt, som vi andra aldrig hört förut, och den var grymt bra. Ser bara ljust med dethär! :)


Jag håller på med massa nya låtar just nu, har en låt med en halv vers, en annan låt med en halv vers och refräng, en annan med en halv refräng och en halv vers och en annan med en refräng. Det sjuka med mig är att jag inte kan avsluta grejer, bara påbörjar en massa men får jag något slut på saker och ting..? nej!

Sen får de som vill lyssna på min nuvarande, felgrammatiska version av This is not me. En förbättrad version kommer senare. Detta är länken. 

Tror inte det var så mycket mer än så. Hej


Sveriges nyaste sjärnskott

Vad ska man säga, han är en grymt duktig sångare, har en känsla för bra musik och blandar ihop dem två goda egenskaperna till en grymt härlig mix... och tillslut så har jag faktiskt träffat honom, haha. Han kanske inte skulle säga detsamma om han såg mig. ;).. men han går faktiskt hos min sångpedagog. För de som vill veta kommer han tiill hultsfred, om det hjälper mig i mitt tappra försök att försöka övertala och övertyga någon att följa med mig dit! :)


Senare..

Nu ska jag iväg till repning med bandet, skriver mer om lite musik"nytt" senare när jag återvänder i eftermiddag, eventuellt ikväll.. :) Ha en trevlig dag!


Hade jag rätt eller vad?

Självklart jag hade, men vad kan man annars tro? Nogre-snubben ägde ju resten av människorna. Den låten är faktiskt en låt som jag skulle kunna lyssna på.. och ni som känner mig vet ju att jag inte lyssnar på musik som från en början kommer från eurovision songcontest. Men man kan aldrig räkna med mig ;D

Dock är Sverige långt ner på listan, men jag är inte förvånad. Antinger skulle det gå utför för oss eller så skulle det gå jkligt bra. Och jaa. vi ser ju vart vi hamnade.



Igår grillade vi, det var himla gott och vi hade kul ;D Sen drog jag till landet, men kom hem nu ikväll. Ja.. inte mer om det. Imorgon ska jag och Lina dra till kyrkan, jag ska ha dubbelrep med bandet, och jag och lina ska eventuellt till stan eller något med några från konfirmationen. :).. plus att jag ska plugga.. gaalet jobbigt!


Lina den fina

Bilder från igår


Den galet gooda maten



Jag den såkallade grillmästaren från vissa håll ;)


Lisa och Lina poserar

Norge vinner

Japp.. charmig kille, bra låt, bra röst.. och det bästa; han spelar fiol! :D Om jag har fel (att han inte vinner).. vet jag inte vad jag gör!

Grillkväll ikväll

Japp, det säger väl det mesta. Ikväll ska vi grilla hos Lisaponken, det ska bli gaaaalet kul.. och mumsigt! Mer blir det inte för tillfället. Jag planerar däremot en senare bloggtävling, men eftersom jag inte har miljoners läsare.. än ;).. så det blir lite senare. Ja.. nu ska jag fixa mig! :)


De här människorna ska jag träffa.. alldeles snart! :D

Tänkte göra en sånhär

Dagens..
Glada -
Grays anatomy ikväll
Irritationsmoment - Det finns en människa som är ganska &%¤#!
Krävande - Att stå i maten i princip hela skoldagen
Klädval - Gråa cheep monday jeans, färgglad tee från gina, militärmönstrad kofta, ljusbrun jacka och tillslut svarta "orginal" converse.
Maträtt - Indiskt.. mums!
Borde - plugga rumpan av mig :)

Killar är som datorer - felprogramerade

Japjap, det är sant. Dock vill jag inte säga att tjejer är världens änglar heller. Men det är sånt vi alla människor får ta med en nypa salt.. eller peppar. Välj själv! Jag håller "just nu" på med svenska, ska skriva om debatter. Men grejen är ju att jag distraheras så lätt, om jag hör någnting, ser någonting. Det är sjukt jobbigt.. och när jag börjar tex göra en reserch inser jag att jag inte kollat in Malins blogg på ett tag, då läser jag något i hennes blogg som får mig att tänka på någonting annat. Och det tar tio minuter innan jag börjat att göra en reserch. Allt kommer i vägen, och nu sitter jag här och skriver blogg.. grattis!

Jag och Lina ska vara "servitörer" på niornas bal. Haha, undrar hur det kommer sluta. Jaja, nu måste jag iväg och plugga! Gud vad jobbigt. :)


Min hund som liten plutt

Hetingar i rampljuset


Ed westwick, med både stil på hår och kläder.


 


Penn Badgley, i gossip girl som den osynliga, halvnördiga Dan Humphrey

 

Jackson Rathbone, het vampyr i twilight.


 


Precis som Jackson är Kellan Lutz med i filmen Twilight.


 


Chace Crawford - schnyygg både framför kameran till gossip girl och i vardagen.


 


Den galet snyggaste vampyren i twiligt - Robert Pattinson


Taylor Lautner, den snyggaste varulven jag ever sett.. ;)


Bara en liten minigrej

Jag håller på med en ny låt nu.. och jag kan lova er, att den är ännu bättre än min förra. Har hittills fått ihop en halv vers, brygga och refräng! Så inom några månader har jag kanske en hög med låtar.. vem vet?


Bara för att jag vill ta en paus från intepluggningen

random stuffs:
Någon/några som förstår dig - Lina Krogstad förstår mig alltid!
Någon som du längtar efter - Ingen för tillfället, jag känner att jag hinner med att vara med de jag älskar.
Någon som du hatar - Hata är ett starkt ord, och om det är någon jag ogillar starkt tänker jag ändå inte skriva det i en blogg.
Vem kramade du senast - Lina
Vem kysste du senast - Det är så pass länge sen att jag inte kommer ihåg.. ganska deprimerande va?
Vem ringde dej senast - Björn, men jag kunde inte svara för jag var på konfirmationsmöte
Vem ringde du senast - Lukas, men bara av anledningen till att jag skulle skicka honom mitt nummer. Haha, han stod en meter ifrån.
Har du några kärleksproblem - Vill jag inte påstå.. då jag inte har något såkallat "kärleksliv" alls. Men jag är nöjd (?)
Har du ätit något idag - ööh.. ja? klockan är typ halv åtta.. på kvällen.
Har du gråtit idag - Det beror på hur man ser det.
Har du skrattat idag - Haha, när man är med Lina är det svårt att inte garva.


om mig:

Är singel - Japp.
Saknar någon just nu - Nej, inte överdrivet.
Är rädd för att bli övergiven - Vem är inte? men det är ju inget jag sitter och tänker på om dagarna.
Svär ofta - Beror på humör.
Sjunger i duschen - Självklart.
Morgonperson - Oftast inte.
Är kär i kärleken - Inte direkt.
Skrattar åt mina egna skämt - Alltid!
Vill ha barn - Någon gång i den avlägsna framtiden.
Skulle göra plastikoperation om det skulle vara ofarligt - Nej!

har du:

Glasögon/linser - Nope! Jag ser bra än så länge
Piercingar - Några stycken i öronen bara.
Syskon - Storasyster Marléne.
Pojk/flickvän - .. återigen nej!
Jobb - Nope
Rymt hemifrån någon gång - Nej, trivs hemma.. oftast! ;D
Färgat håret - skojja inte?
Bra självförtroende - Japp, både inners inne och ytterst ute.
Sagt "jag älskar dig" till någon - Ja-a.
Varit kär - vet inte riktigt.
Dumpat någon - Ja.
Brutit ett ben någon gång - Jaa.
Ljugit om var jag är för mina föräldrar - Tror inte det.
Varit på en blind date - Nej.
Somnat gråtande - Säkert någon gång, men inte inom dem närmaste åren som vart.

brukar du:

Titta dej själv i spegeln - ööh? nej aldrig? Vilken dum fråga.
Drömma mardrömmar - Det händer.
Klä dig i svart - Japp.. dock inte helsvart.
Hata folk - Har svårt för att älska.. har svårt för att hata.
Lita på folk - Japp, lite för mycket. Men det är så man lär sig, ellerhur?

sista personen som:
sov i din säng - jag :O.. möjligtvis min hund.
Du delade en dricka med - Lina delade på min dricka idag? ;D
Skrek på dig - Vet inte.
Du fick sms från - Lina
Du snackade med på msn - Malin Blomquist
Du snackade med i verkligheten - Pappa


Mycket på en gång

Ojojoj.. nu händer det mycket, och jag hinner knappt uppdatera. I torsdags var det forografering, inget mer med det. Det var kul, men galet kallt då vi var utomhus. Men det kändes hyfsat bra, och det är det som räknas.

I fredags var vi och grilla, inget mer med det..
+ maten var jättegod
- (nu ska jag skojja till det här..) det var sämre väder än vad vi hoppats på

Igår spelade jag på skrapans öppna scen, och det var galet läskigt. Det var riktigt många bra musiker där. Det var nästan inga i min ålder där. Det var ett killgäng i min ålder som spelade, annars inga andra. Dom var btw väldigt bra! :)

Idag var jag och Lina på konfirmationsmöte. Eller.. möte och möte.. snarare "lekstund" x) Men mot slutet hade vi iallafall väldigt trevligt vid centrum med två gaaalet sköna killar som heter Johannes och Lukas... så om jag får gissa.. så kommer vi ha det grymt kul på lägret i sommar.

Men nu ska jag plugga, dundrans också!


repris

Okej, om jag säger det såhär.. jag trodde att jag inte skulle bry mig, men det gjorde jag. Men du ska veta att du finns i mitt hjärta, och att du alltid har en plats där om jag får välja. Du måste förstå hur jag känner, men det går över fort. Du är min bästa vän.

lite onödig information

På söndag ska jag inte ha dubbelpass med bandet, utan jag ska ha det 3/3? konfirmationsmötet. :) Ska bli kul, iallafall att få träffa människorna.

..Juste.. vidare till tekniken.. åter igen!


Styling på Urban Outfitters

Guuud, vad kul det var! Jag var som sagt idag på styling, kommer inte ihåg om jag nämt det. Imorgon ska sånggruppen fotas, så idag fick vi tjejer gå in på Urban outfitters och ta vad vi ville - att ha när vi ska plåtas. Självklart och tråkigt nog måste vi ju lämna tillbaka kläderna sedan, men gosh vad det var kul iallafall! Blev riktigt nöjd med mina två outfts. Vi fick (kind of) en egen stil att utgå ifrån, sen fick vi plocka lite. Jag blev den rockiga tjejen, vilket jag blev galet glad över, eftersom jag älskar just den stilen på kläder. Dem andra tjejerna hade också grymt snygga kläder. Så vi blev alla nöjda till slut!

Nu känns det som om allt som möjligtvis kan hända i mitt liv, ramlar ner på mig på samma gång. Som om jag är omringad av min framtid, och nu måste jag ta och börja tänka till, se vad jag verkligen vill. För visst, det är galet roligt att det händer mycket, jag ska inte ljuga. Men jag känner att allt ramlar in på en gång, och jag känner att det är svårt att ta in;
   Nu ska vi i sånggruppen göra en singel, vilket är ett stort projekt. Och grejen är ju att det inte bara räcker med att sjunga rätt, det är så mycket annat som också är tvingat att fixa.
   Jag ska spela upp min egna låt på lördag på skrapan för en kunnig jury, vilket är galet läskigt, jag vet inte ens i vilka åldrar folk är i. Jag freakar bara jag tänker på det.
   Ett musikprojekt i skolan, vi ska bilda band - jag spelar gitarr och sjunger, och helt plötsligt får jag reda på att jag och Lina (basisten) ska dela på introt tillsammans, det är galet svårt.
   Jag spelar med mitt "vanliga" band ett olika antal gånger i veckan. Vilket också tar tid och ork.
   Samtidigt som jag spelar egen musik, och tvingar mig själv att trycka ut lite egna låtar. Visst, jag ska vara nöjd att jag faktiskt börjar lyckas med det jag vill, men samtidigt så tar det sådan tid. Jag har knappt nämnt skolan. Det är bara för mycket för en 15-åring att klara av. Bara jag vet i förväg att det finns en chans att jag tappar några av dem bollar jag har i luften, får jag inte bli besviken.

Vidare till tekniken..

Stressad

Idag tänkte vi spela in min låt, men jag har även SOredovisning imorgon. Pain in the #%&!

Veckan som kommer;
måndag - ska jag gå på casting
tisdag - ska jag eventuellt hem till lina och försöka hjälpa henne med ett spotifyproblem
onsdag - en eventuell fotografering med sånggruppen
torsdag - sångtime med sånggruppen
fredag - grillkväll, vi firar Lina
lördag - eventuellt en musiktävling i skrapan
söndag - dubbelrepning med bandet

Samtidigt som jag måste plugga! galet


Filmer


Hjälp.. jag är efterlyst!

Rise and shine everyone. Själv sitter jag här med Lina som stör mig i mitt skrivande. I går firade jag min farfar, vi firade även min syster. Lite senare på kvällen kom Cissie och Malin på sina cyklar och hämtade upp mig, vi skulle träffa Lina, Bella, Lisa, Albin och Danne. Vi hade trevligt, men efter ett tag skulle Lisa, Bella och deras små companys dra på fest. Vi cyklade då till Sofia och träffade upp Pahne på vägen. Vi tog en trevlig promenad! :) Jag tvingas lägga in några videos och bilder! Det var iallafall en väldigt vacker solnedgång.

Idag ska jag repa med bandet, dubbeltid. Jag och Lina skulle på gt, men det var stängt? Okej, nästa söndag ska vi allafall träffas på konfirmationsmöte.
   Då är det bestämt, vi ska fira Lina på fredag.. lite grillpartaj! Mums.


 



Mina friends :)

Malmköping

Jag sitter i soffan, Malin tog cyckeln hem och jag tog min plats framför datorn. Det har vart grymt kul. Igår och idag var jag som sagt i Malmköping med Malin. Vi hängde vid bryggan, skidbacken (som det konstigt nog fortfarande fanns snö i(?)) och tog grymt mycket bilder. Ni får lite smakprov på gamle Malmköping lite längre ner.

Imorgon ska jag träffa Lisas och Bellas pojkvänner. Har aldrig träffat Bellas pojkvän så det ska bli superspännande. Hemma ska vi även fira min farfar och min syster. På söndag ska jag spela med bandet tror jag, om inte annat är planerat. I mitten av veckan ska jag och sångtjejerna fotograferas, hoppas det blir med stil.. och lite klass! ;)

Samtidigt som allt detta händer så finns alltid skolan där för att påminna att man ligger efter.. wihuu! NO, bild, hemkunskap och slöjd betygen är redan satta och jag kan inte längre göra någonting åt mitt resultat. Nästa vecka ska jag börja i grupp 6 i sv istället för 4 och grupp 4 i matte istället för grupp 3. Funderar på att flytta från grupp 3 till 4 i engelska också.. ;D

Trots all stress hinner jag skriva ett väldigt onödigt inlägg.. tidsoptimist som jag är!

MALIN OCH JAG NÄRMASTE DYGNET



RSS 2.0